Edin.bg»Статии»Как да»Как да покажа на момиче, че го харесвам

Как да покажа на момиче, че го харесвам

Как да покажа на момиче че я харесвам

Демонстрирането на пламенни интимни чувства е това, което придава цвят и смисъл на живота. Структурата на човечеството се крепи върху това, да се изпитват, да се показват и да се споделят красиви чувства, които да сформират щастие и взаимност.

В тийнейджърството почти всеки човек се сблъсква с прословутата и незабравима първа любов. Тя се проявява в трепетно вълнение, породено от първата среща с магията на любовните чувства.

Когато за първи път се сблъскат с такава емоция, момчетата често изпадат в мисли и колебание как да подходят към обекта на своите чувства. В този случай обикновено колебанието идва от това дали е по-добре да се подходи с думи или с действия.

Как обаче можете да покажете на едно момиче, че я харесвате

Внимание

Харесвам момиче

Вниманието е най-заявената форма на ухажване. Когато изпитвате силни емоции към едно момиче, то неизбежно трябва да го покажете, като ѝ връчите своето внимание. Това означава да ѝ се усмихвате, щом я видите, да отделяте време в разговори с нея, да я разпитате как е и как е минал нейният ден и т.н.

Всяка проява на внимание със сигурност демонстрира на момичето, че вие не сте безразлични към нея и че сте готови да ѝ отделите колкото време е необходимо.

Комплименти

За да покажете на едно момиче своите пламенни чувства, то е важно да докажете, че то е специално за вас. Всяка дама се нуждае от ласкави думи и комплименти, които да я накарат да се чувства забелязана, красива и специална.

Направете комплимент за нейната усмивка, облекло, държание или всичко, което забелязвате в нея. Това със сигурност ще покаже на дамата, че вие я оценявате и я мислите за забележителна.

Действия

Момиче и момче свалки

За да покажете, че харесвате съответното момиче, то все някога трябва да преминете към покана за среща. Това е откровено послание към дамата, че искате да я опознаете и да прекарате повече време с нея.

Проверете какви са нейните хобита и интереси, и се насочете към предложение, което да е близко до нейния характер. Ако обича да гледа филми, предложете ѝ кино, ако обича италианска кухня, заведете я на италиански ресторант.

Не се отправяйте към обикновено предложение за среща, а се фокусирайте върху това, да измислите идея за място, което да се хареса на момичето и тя да се наслади на прекараното време.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest