edin.bg»Статии»За Семейството»Фрази, които могат да заместят Обичам те!

Фрази, които могат да заместят Обичам те!

Фрази, които могат да заместят Обичам те!

Както някога е казал Виктор Юго Най-голямото щастие в живота е убеждението, че сме обичани; обичани заради себе си или дори обичани въпреки себе си.

Да, да си обичан и да обичаш е нещо прекрасно, но невинаги е лесно да изречеш или пък да чуеш думите Обичам те! Понякога те звучат прекалено заучени като фраза, банално или пък неискрено. Затова тук ще ви покажем как можете да покажете на човека до вас, че го обичате, но без да използвате познатата на всички ни фраза.

1. Говори ми!

Да кажеш на някого Говори ми! или Слушам те! означава, че вие наистина го слушате, а не просто чувате. Това, което той ви казва, не е на принципа „от едното ухо влезнало от другото излезнало“, както гласи нашенската приказка. Вие наистина се интересувате от това, което той споделя, дори и да не е нещо значително.

2. Обожавам времето, изкарано с теб!

Времето е безценно нещо за много хора и ако споделите, че обичате да го изкарате с конкретен човек, това би означавало много за него. Колкото по-често го споделяте, толкова по-голямо значение би имала подобна фраза.

3. Щастлива съм, че се запознахме

Радостта от това, че съдбата ви запознала, не трябва да бъде прикривана. Така ще покажете на човека срещу вас, че той наистина е специален за вас.

Вместо Обичам те!

4. Днес си много красив

Поддържането на самочувствието на срещуположния човек трябва да е важно и за вас самите. Нека подобна реплика не звучи като поредния комплимент, а бъде изказвана с искреност.

5. Без теб светът не би ме интересувал

Когато сте заедно с любимия човек, имате усещането, че времето буквално лети. Погледнато от тази перспектива, докато сте заедно, вие пък нямате време да мислите за нищо друго освен за любимия.

6. Удивителен човек си!

Споделете, че не го възприемате като всички останали. Той е неповторим и единствен. Удивителен и невероятен!

7. Благодарна съм ти

Едно е да благодарите само когато получавате подарък и съвсем друго да изкажете благодарностите си към него за всички онези малки неща, с които ви прави щастлива.

8. Как мина денят ти?

Обичам те!

Подобен въпрос не трябва да се приема просто като зададен от добро възпитание. Не, вие наистина се интересувате как той е прекарал времето, докато не сте били заедно.

9. С всеки изминат ден започвам да те оценявам повече

Интересът ви към любимия човек не е спаднал, а тъкмо напротив. Колкото повече го опознавате, толкова повече започвате да го цените.

10. С невероятен дух си

Подобно изказване показва, че вие не сте с дадения човек само заради приятната или красивата му външност. Най-важното за вас е вътрешната му красота и ако той го знае, ще е наясно, че вие в действителност го обичате.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати