edin.bg»Статии»За Семейството»Какви са добрите съпруги според мъжете?

Какви са добрите съпруги според мъжете?

Какви са добрите съпруги според мъжете

Мъжете имат различни схващания по отношение на това какви трябва да са добрите съпруги. Това е напълно естествено. В следните редове обаче се питахме да изброим 5 качества, които всяка една жена е добре да притежава, за да може да се причислят към добрите съпруги според мъжете.

1. Овладяли са до съвършенство изкуството да не ви досаждат

Мъжете са ценители на приказката, че мълчанието е злато що касае половинките им. Добрата съпруга трябва да се интересува как мъжът ѝ е прекарал деня си, да умее да изслушва проблемите на мъжа, да го окуражава и т.н., но съвсем дискретно.

2. Винаги да са усмихнати и приветливи

Друга важна черта на добрата съпруга е тя никога да не си позволява да е начумерена, кисела, мрачна и изобщо негативно настроена. Напротив, тя трябва още от вратата да посреща съпруга си с лъчезарна ослепителна усмивка. Ако му предложи и чаша от любимото му питие, тя няма да е просто добра съпруга, а истинско съкровище.

3. Вкъщи всичко (или поне по-голямата част) е подредено и чисто

Добра съпруга

Не си мислете, че мъжете се радват особено много да живеят в жилище, което лесно би могло да се определи като ергенска квартира - мръсни чинии навсякъде, боклуци по пода, прах, измверван в сантиметри и изобщо всичко, което можете да си представите под думата "кочина". Не, макар и да не си признават често, мъжете наистина биха оценили факта, ако се прибират в един подреден, чист и уютен дом. Само внимавайте докато разтребвате да не размествате прекалено "мъжките" им вещи, защото гарантирано тях би ги изнервило, ако не могат да си намерят нещо.

4. Мммм, от кухнята се долавя много апетитен аромат...

Хората отдавна твърдят, че любовта на мъжете преминава през стомаха и ние няма да спорим с тях. И макар да е и безспорно, че има много добри съпруги, които не са добри в кухнята, мъжете определено биха предпочели онези, които притежават и кулинарни умения.

5. Желание за секс

Двойка

Дори съпругата да отговаря на всички гореизброени критерии, тя в никакъв случай няма да попадне с класификацията на добра съпруга, ако няма желание за секс. Мъжете мразят класическите женски оправдания от рода на "Боли ме главата...", "Боли ме коремът..." или пък "Много съм изморена...". Добрата съпруга трябва да е винаги в готовност да задоволи мъжкия нагон, както и да не оставят у мъжа никакви подозрения, че задоволява само неговите плътски желания.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest