Как да ѝ се обясня в любов

Как да ѝ се обясня в любов

Когато става дума за нещо толкова сериозно, каквото е обяснението в любов, е най-добре да впрегнете цялата си изобретателност. Да, много е лесно просто да ѝ кажете Обичам те! , Не мога без теб! и т.н., но е важно да изберете не само подходящия момента и мястото, но и начина, по който произнасяте тези думи.

Сигурно вече ви е хрумнало, че дори можете да наизустите някое любовно стихотворение или пък да си харесате някой по-атрактивен цитат от интернет и да ѝ го изрецитирате. Е, това вече не е никак креативно, а си е направо изтъркано.

Ето обаче няколко идеи как да ѝ се обясните в любов, които ще ви подхвърлим, а вие сами ще ги дооформите в главата си.

1. Любовно послание, с което да започва денят ѝ

Обяснение в любов

Купете някоя красива чаша за кафе (ако тя не пие кафе, вероятно предпочита чай) и отпечатайте на нея обяснението си в любов. Можете да направите това със специалните бои, които се продават за тази цел в Арт магазините, или пък директно да дадете на специалист да свърши тази работа вместо вас. Така или иначе вашата възлюбена ще съзерцава посланието ви още със започването на деня си.

2. Организирайте пикник-изненада

Потърсете предварително някое хубаво и уединено кътче, снабдете се с кошница с провизии и бутилка вино, разбира се. На дъното на кошницата оставете писмо (най-обикновена бележка също върши чудеса), в което ѝ се обяснявате в любов. Когато я помолите да ви асистира с приготвянето на импровизираната ви трапеза, тя ще започне да изважда всичко от кошницата за пикник и ще бъде приятно изненадана.

Как да ѝ се обясня в любов

3. Покачване на адреналина

Защо не пробвате да навиете любимата си на скок с парашут, бънджи или парапланер. В момента преди и двамата да скочите, можете с цяло гърло да ѝ извикате Обичам те! Това със сигурност е креативно, а и безспорно запомнящо се.

4. Игрите също са забавни

Почти всяка жена обича да я масажират. Запалете свещи, пуснете тиха музика и започнете нежно да я масажирате. В някакъв момент ѝ предложете да играете на Познай буквата. Сещате ли се - онази игра, с която с показалец рисувате буква на гърба на човек и той трябва да я познае. Ами действайте и напишете заветните думички Обичам те! .

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати