edin.bg»Статии»Астрология»Какви жени харесва мъжът Телец

Какви жени харесва мъжът Телец

какви жени харесва мъжът телец

Харесвате мъж, който е представител на зодията Телец и се питате какви жени точно харесва той? Или вие самият сте мъж Телец и искате да си сверите часовника? Ето какви качества трябва да притежава партньорката на мъжете, които принадлежат към тази земна зодия, за да бъдат харесвани от тях.

Ум

Жената до мъжа Телец не може да е глупава и празноглава кукла Барби. Тя трябва да е съобразителна, остроумна, да е добра в мисленето, логиката и асоциациите. Трябва да е толкова умна, че да се доближава до неговото ниво, за да могат да общуват пълноценно.

Чувство за хумор

Няма как един Телец да живее с жена, която няма никакво чувство за хумор. С кого ще се смее у дома на забавните си шеги в такъв случай? Той иска дамата до него да е ведра, усмихната, да се забавляват заедно, да се веселят и споделят радостта си от забавната страна на живота. Затова, ако искате да се харесате на мъж Телец, усмихвайте се повече.

Чувственост

жена за мъж телец

Не е нужно да сте първа красавица, за да впечатлите мъж Телец. Но задължително трябва да сте обаятелна, чувствена, да излъчвате нежност, копнеж, страст и любов. Както се знае, Телецът е подвластен на планетата Венера. Мъжете също имат нужда от пълноценност в тази сфера, затова отдавайте му любов и топлина, които той толкова много търси и цени у жената до себе си.

Вкусна храна и уютен дом

Ако предоставите това на един мъж Телец, спечелили сте сърцето му завинаги. Той изключително цени жената, която може да готви вкусно, без да иска тя да е вманиачена до безумие кулинарка. Просто трябва да готви с вкус, страст и желание, а храната й да радва душата й тялото. Когато вкъщи е топло и мирише на вкусна храна, мъжът Телец е на върха на щастието.

Широчина на възгледите

Той ще оцени вашата широчина на възгледите, простор на съзнанието и желание за научаване и преживяване на нови неща. Ще се радва, че има с кого да изживява света по нов и любопитен начин.

Ще оцени желанието на жената до него да са заедно в компания, на нови места, мечтите за пътуване. Но едновременно с това партньорката му не трябва да е настоятелна и нетърпелива холеричка, защото това го напряга и нарушава стремежа му към вътрешно и външно спокойствие.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати