edin.bg»Статии»Астрология»Каква е перфектната Коледа за всяка зодия

Каква е перфектната Коледа за всяка зодия

Коледна трапеза

Коледните празници отново наближават и всички сме в трескава подготовка за един от най-важните семейни моменти от годината. И докато някои са се впуснали в голямо пазаруване, други умуват какво да бъде коледното меню тази година. Специалистите по астрология казват, че всичко това зависи най-вече от нашия зодиакален знак. Ето каква е перфектна Коледа за всяка зодия.

Овен

Овните си падат работохолици. Те ще се радват, ако въпреки празниците и почивните дни, все пак намерят време да се усамотят, за да поработят. Ако ли не, то умът им ще е зает с неизпълнените бизнес задачи.

Телец

Телците са известни с любовта си към вкусната храна. И тази Коледа те няма да пропуснат да се поглезят с коледни сладкиши и апетитна храна. Въобще, можете да сте сигурни, че тяхната празнична трапеза ще е много богата.

Близнаци

За тази зодия перфектна Коледа е тази, в която получават практични подаръци и успяват да си починат от всички работни ангажименти.

Перфектната Коледа за всяка зодия

Рак

Ракът е като грижовно мече. Той ще прекара празника, пазарувайки за близките си и опитвайте се да помага всячески в декорацията на дома и приготвянето на домашна празнична храна.

Лъв

За Лъвът Коледа означава изобилие във всеки смисъл на думата. Пищна и бляскава коледна елха, масивни украшения, скъпа храна – това е неговата представа за празника.

Дева

За тази зодия Коледа е време да почистят отново и да се представят като перфектната домакиня пред роднините. Девите ще прекарат часове наред в кухнята и с прахосмукачка в ръка, но бъдете сигурни, че за тях ще удоволствие да посрещнат гости в уютен дом.

Везни

Везните ще използват момента да се усамотят пред телевизора и да изгледат любимите си предавания, докато си похапват коледни сладки и други вкусотии.

Скорпион

Скорпионът ще посрещне празника с нови дрехи, красива прическа и перфектна визия като всеки път.

Коледен тоалет

Стрелец

За Стрелците перфектната Коледа е тази, в която те са на път. Тези приключенци не са от хората, които ще се задоволят със стоене пред телевизора и ядене на сарми.

Козирог

Козирогът е от хората, които пазаруват най-много около Коледа. За него е въпрос на чест да купи по нещо за всеки, когото обича. Може да е дребно и евтино, бъдете сигурни, че ще е от сърце.

Водолей

За Водолеите перфектната Коледа означава среща с роднини и приятели, и консумация на много алкохол. Тези купонджии използват всеки повод, за да се забавляват до сутринта.

Риби

Рибите са романтици и това си проличава и в представата им за перфектната Коледа. Те ще подготвят романтични и не особено практични подаръци на близките си и ще прекарат часове наред в декорация на дома с панделки, свещи и коледни играчки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати