edin.bg»Статии»Тестове»Знаци, че една жена те харесва

Знаци, че една жена те харесва

знаци, че тя те харесва

Навремето за да разбереш дали даден човек те харесва или не, е било "най-лесно" да се снабдиш с маргаритка и късайки цветчетата ѝ да редуваш "обича ме, не ме обича". От това какво се "падне" на последното цветче зависело дали ще имаш късмет с изгората си или не.

Това са отживелици. Живеем в 21-ви век и можем по съвсем други критерии и знаци да определим, че една жена ни харесва. Ето какво е важно да вземеш предвид.

Чуваш често да произнася името ти

Ако сте в една компания или просто сте заедно на маса, тя често би се обръщала към теб с цел да чуе мнението ти. Също така може от ваши общи приятели да чуеш, че тя често говори за теб. Това е много сигурен признак, че въпросната жена те харесва, защото когато човек нещо го вълнува прекалено много, той не може да спре да говори за него. Т.е., независимо дали директно или индиректно името ти се споменава от нея, значи има причина за това и можеш да се чувстваш късметлия.

Смее се и на най-малката ти шега

Не всеки е надарен с добро чувство за хумор, нито пък всеки умее да разказва вицове. Но в повечето случаи се старае да го прави. Когато забележиш, че тя се смее и на най-малката шега или пък дори на не толкова добре разказан от теб виц, то това означава, че въпреки всичко те възприема за забавен и очарователен. Не се колебай да предприемеш следващата крачка.

Лайква те в социалните мрежи

Веднага щом си изпратил снимка или си постнал нещо в социалните мрежи, виждаш, че тя те е "лайкнала". Може дори към лайковете си да е добавила и някой остроумен коментар. Още по-сигурен знак, че те харесва.

Следи очите и езика на тялото ѝ

жена харесва мъж

Не е необходимо да си експерт психолог, за да видиш, че една жена търси контакт с теб. Ако е от по-притеснителните, това ще става само чрез размяна на погледи или дори със задържане на погледа ѝ върху теб. Ако си сигурен, че не си прекалено рошав или пък имаш някакво мазно петно на блузата, то задържането на погледа ѝ върху теб е знак на одобрение, а не обратното.

Що се касае до тялото ѝ, тя ще търси начин да скъси дистанцията по между ви, леко да те докосне или дори пошляпне, смеейки се на някоя твоя шега.

Твоите интереси са и нейни интереси

Когато една жена те харесва тя ще иска да научи всичко за твоите интереси и хобита. Кой е любимият ти филм, на кой концерт си ходил последно и обичаш ли да четеш книги. Неща от сорта. Дори и да се окаже, че нейните интереси са коренно ралзични от твоите, тя няма да престава да се интересува от тях. Просто защото те харесва.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest