Edin.bg»Избрани Колекции»Френски палачинка с бира
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Френски палачинка с бира

Френски палачинка с бира

Открий всички 12 авторски предложения относно френски палачинка с бира в Edin.bg.
Палачинка с кокосово брашно и спанакПалачинка с кокосово брашно и спанакИзпечете солената палачинка и от двете страни до готовност. Гарнирайте с продукти по избор - в случая това са маслинки, извара и домат....
Спаначена палачинка с чедър и пастетСпаначена палачинка с чедър и пастет
Спаначената палачинка с чедър и пастет е много вкусна....
Кавърма с пилешки дробчета в палачинкаКавърма с пилешки дробчета в палачинка
Обелете лука, нарежете го на тънки филийки, задушете го в 60 г масло, прибавете почистените, нарязани и оваляни в брашното пилешки дробчета, пилешкото...
Традиционни френски франзелиТрадиционни френски франзели
Готовите френски франзели охладете на решетка....
Домашни френски багетиДомашни френски багети
Домашните френски багети са готови....
Заек плакия по френскиЗаек плакия по френски
Заекът се нарязва на парчета. Сланината се реже на дребни парчета и се стопява в тенджера, изваждат се пръжките, а в мазнината се запържват главите...
Печен лук по френскиПечен лук по френски
Печеният лук по френски е страхотна гарнитура към различни меса и риби....
Френски пай със смокиниФренски пай със смокини
Френският пай със смокини е много вкусен....
Калмари пане за бираКалмари пане за бира
Почистете от ципата тубите калмари, махнете гръбчната кост и ги измийте. Подсушете ги добре и ги нарежете на дебели около 2 см кръгчета. Овкусете...
Пилешки крилца за бираПилешки крилца за бира
Овкусете пилешките крилца с черен и червен пипер, малко зехтин и сол. Оставете да се мариноват за 20-тина минути. В дълбока купа смесете соевия...
Експресно мезе за бираЕкспресно мезе за бира
Настържете на ситно ренде кренвиршите и сиренето, поръсете с кимиона, добавете майонеза, колкото е необходимо, за да не стане рядко, и разбъркайте...
Млечна супа с бираМлечна супа с бира
В подходящ съд разтопете маслото и прибавете брашното, като бъркате непрекъснато с дървена лъжица, докато порозовее. Махнете съда от огъня, сипете...

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
52
40
30
21
10
Дай твоята оценка: