Edin.bg»Избрани Колекции»Селски Пататник с Праз
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Наденица с праз по селски
Празът и кромидът се почистват и нарязват дребно.
Задушават се в 2 с.л. мазнина.
Щом променят цвета си, към тях се добавя нарязаната на колелца...
Сланина с праз по селски
Нарязваме сланината на по-едри парчета и пържим до зачервяване. Изваждаме я и в мазнината пържим ситно нарязаната глава лук. Когато лукът омекне,...
Пататник от село Момчиловци
Нарежете готовия пататник от село Момчиловци на парчета и го сервирайте.
Добър апетит!...
Вкусен пататник на фурна
Печем пататника на 180 градуса 35 минути.
Сервираме нашия вкусен пататник на фурна топъл....
Перфектният пататник на фурнаАко рецептата ти харесва, опитай и другите ни предложения за родопски пататник, пататник на тиган или пататник с кори за баница....
4
Пататник без кори (в тава)
Прехвърлете сместа за вкусния пататник в леко намазнена тава и я печете до златисто....
Икономичен пататник с кори за баница
Щом е готов, завийте икономичния пататник с кори за баница за 15 мин. с кърпа и после си хапнете....
Сочен пататник със сирене и чубрица
След 10 минути пататникът трябва да е готов. Намажете го с масло и го поднесете топъл.
Сочният пататник със сирене и чубрица е готов....
Селски агнешки кюфтета
Взимаме агнешкото месо и го смесваме със ситно нарязаната глава лук, наситнения магданоз и яйцата.
Добавяме накиснатите в хладка вода или мляко...
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 10
51
47
32
20
10
Дай твоята оценка: