Edin.bg»Избрани Колекции»Цял Пълнен Заек
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Цял Пълнен Заек

Цял Пълнен Заек

Открий всички 12 подбрани съвети за цял пълнен заек в Edin.bg.
Пълнен цял заек на фурнаПълнен цял заек на фурнаПълненият цял заек на фурна е много вкусен....
Цял печен заек в гювечЦял печен заек в гювеч
Измийте добре заека и го подсушете. За плънката почистете гъбите и ги нарежете на едро. Настържете моркова на едро ренде. Попарете вътрешностите...
Пълнен заек с ориз и дреболииПълнен заек с ориз и дреболии
Почистете и измийте много добре заека. Измийте и нарежете дреболийките. Загрейте олио в дълбок тиган и ги задушете заедно с нарязания лук....
Пълнен печен заек под фолиоПълнен печен заек под фолио
В тиган с мазнина запържете заешките дреболии. Прибавете гъбите, запържете заедно с морковите и стария лук. Сипете около 300 мл вода, сол, червен...
Заек панеЗаек пане
Нарежете на порции заешкото и го сварете, като премахвате образувалата се пяна. В процеса на варенето посолете водата и добавете зеленчуковата подправка...
Майсторски печен заекМайсторски печен заек
Завийте пълнения заек с алуминиево фолио и го сложете да се пече на около 140 °C за 4 часа....
Постен Пълнен ЛукПостен Пълнен Лук
Този Постен Пълнен Лук е много вкусен. Добър апетит!...
Пълнен Никулденски ШаранПълнен Никулденски Шаран
Сервирайте пълнения никулденски шаран....
Празничен заек в гювечПразничен заек в гювеч
Нарежете заека на порции, овкусете със сол, олио и червен пипер. Хубаво натрийте месото и добавете малко джоджен и червен пипер. Нарежете на едро...
Заек задушен със зарзаватЗаек задушен със зарзават
Киснем заека за една нощ в марината, приготвена от равни части вода и оцет. Отцеждаме го добре, нарязваме го на пориции и го пържим до зачервяване...
Говеждо задушено (фалшив заек)Говеждо задушено (фалшив заек)
Говеждото месо се почиства от ципи и се слага в марината, приготвена от равни части оцет и вода, кипната предварително с подправките. На другия...
Печен заек (ретро рецепта)Печен заек (ретро рецепта)
Почистваме заека, посоляваме го и го накисваме в равни части вода и оцет за едно денонощие поне. След това го изплакваме и го шпиковаме с нарязаната...

Рейтинг

4
Общо гласували: 7
53
42
31
21
10
Дай твоята оценка: