Edin.bg»Избрани Колекции»Пилешки Сърца Задушени
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пилешки Сърца Задушени

Пилешки Сърца Задушени

Разгледай всички 12 избрани предложения относно пилешки сърца задушени в Edin.bg.
Пилешки Сърца ПанеПилешки Сърца ПанеПилешките Сърца Пане са много вкусни!...
Пилешки сърца на фурнаПилешки сърца на фурна
Поднесете пилешките сърца на фурна топли с подходяща напитка. Добър апетит!...
Пилешки сърца в масло на тиганПилешки сърца в масло на тиган
Пилешките сърца в масло на тиган са много вкусни....
Запържени пилешки сърца с лук и руколаЗапържени пилешки сърца с лук и рукола
Почистете пилешките сърца, сложете в тиган с олио и задушете 15 минути. Добавете нарязаните морков и лук....
Овнешко бутче задушено с гъбиОвнешко бутче задушено с гъби
Овнешкото бутче се овкусява със сол от всички страни и се шпикова с нарязанита на ивички моркови. След което се запържва от всички страни в загрятото...
Свинско задушено с праз и морковиСвинско задушено с праз и моркови
Поднесете свинското задушено с гарнитура от варен ориз, поръсено с магданоз. Свинското задушено с праз и моркови е много вкусно!...
Свинско задушено с картофи и морковиСвинско задушено с картофи и моркови
Свинското задушено с картофи и моркови е готово....
Телешко задушено с бамя и картофиТелешко задушено с бамя и картофи
Телешкото задушено с бамя и картофи поднесете още топло....
Крехко телешко задушено с гъст сосКрехко телешко задушено с гъст сос
1
Гответе под капак телешкото задушено в продължение на 25 минути....
Агнешко задушено с бяло вино и чесънАгнешко задушено с бяло вино и чесън
Начуквате агнешкото бутче с дървен чук и шпиковате месото на няколко места с чесън. Осолявате го със сол и червен пипер и го слагате да се запържи...
Свинско задушено с грах в тенджера под наляганеСвинско задушено с грах в тенджера под налягане
И ето, че си имаме вкусно свинско задушено с грах в тенджера под налягане....
Телешко задушено с гъби и праз в гювечТелешко задушено с гъби и праз в гювеч
Телешкото задушено с гъби и праз в гювеч е много вкусно и лесно за приготвяне....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 4
51
42
30
21
10
Дай твоята оценка: