Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Edin.bg»Избрани Колекции»Лесен Тутманик на Конци
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лесен Тутманик на Конци

Лесен Тутманик на Конци

Прегледай всички 12 подбрани съвети относно лесен тутманик на конци в Edin.bg.
Лесен Тутманик без ТоченеЛесен Тутманик без ТоченеПолучената смес се изсипва в намаслена тава и се пече на 180 градуса при горен и долен реотан, докато тутманикът придобие златист цвят....
Козунак на конци в хлебопекарнаКозунак на конци в хлебопекарна
1
Козунакът на конци в хлебопекарна е готов!...
Моят лесен мързелив тутманикМоят лесен мързелив тутманик
Моят лесен мързелив тутманик е готов....
Винаги сполучлив тутманикВинаги сполучлив тутманик
Винаги сполучливият тутманик е готов....
Мързелив соден тутманикМързелив соден тутманик
Печете тутманика в загрята на 180 градуса фурна за около 30 минути....
Старозагорски тутманик КарниераСтарозагорски тутманик Карниера
Старозагорският тутманик Карниера е готов....
Традиционен Добруджански ТутманикТрадиционен Добруджански Тутманик
Извадете готовия тутманик, напръскайте го със студена вода и покрийте с кърпа. Традиционният Добруджански Тутманик е готов....
Мързелив овчарски тутманикМързелив овчарски тутманик
Печете тутманика в загрята на 180 градуса фурна. След около 20-тина минути е готов. Мързеливият овчарски тутманик е много вкусен....
Бухнал Вит ТутманикБухнал Вит Тутманик
Извадете готовия тутманик и леко го напръскайте с вода. Бухналият Вит Тутманик е много вкусен....
Лесен класически козунакЛесен класически козунак
Разтворете маята в затопленото мляко с лъжица брашно и лъжица захар. Разбъркайте и оставете да се активира. Пресейте минимум два пъти брашно и...
Лесен пилешки пастетЛесен пилешки пастет
Почистете добре дробчетата и пилешкото месо и ги нарежете на парчета. Сварете ги в малка тенджера заедно с чушката и моркова - добавете дафиновия...
Лесен Кайсиев ПайЛесен Кайсиев Пай
Пресейте брашното и към него добавете маята, захарта, сол, млякото и маслото, предварително разтопено. Замесете тесто и го оставете да втаса за...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 8
52
43
32
21
10
Дай твоята оценка: