Edin.bg»Избрани Колекции»Дяволско Пиле
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пиле пудингХубаво е да подберем по-тлъсто пиле, което нарязваме на порции и варим до готовност в подсолена вода. По желание от бульона и дреболиите може да се...
Пиле Аспик
Подбираме голямо, по възможност домашно тлъсто пиле и го сваряваме много добре на гъст бульон. Когато се охлади, нарязваме пилето на правилни порции...
Пиле по кипърски
В сгорещеното олио изпържете разделеното на порции пиле и прибавете брашното, лимоновия сок, чубрицата и начупения дафинов лист.
Намалете котлона...
Желирано мариновано пиле
Сварете измитото и изчистено пиле в маринатата, приготвена от водата, оцета, солта, настърганата кора от лимона, дафиновия лист, ситно нарязания лук...
Моето Петровско Пиле
Измийте добре пилето и го натрийте отвсякъде със сол, черен и червен пипер. Оставете пилето настрани. Ако пък има дреболийки, измите и ги нарежете...
Панирано пиле KFC
Накисвате пилешкото филенце във вода и след това го отцеждате. Режете го на хапки.
Разбивате яйцата като в тях слагате черен пипер (малко количество...
Пълнено пиле в гювеч
Измийте и почистете цялото пиле. Махнете кожата.
В голяма купа сипете зехтина, солта, червения пипер, пипера меланж и чесъна. Натрийте пилето отвътре...
Пиле с грах яхния
Първо сварете в тенджера пилешките бутчета. Охладете, махнете кожата им и ги накъсайте на едри парчета.
Прецедете бульона от варенето на месото...
Печено пиле в гювеч
Измийте пилето и го подсушете. Вземете дървено шишче и надупчете цялото пиле.
Отлепете кожата откъм гърба в посока от шията до бутчетата и трътката...
Най-вкусното Пиле ФрикасеЗа приготвянето на това вкусно пиле фрикасе, първо трябва да сварите месото в подсолена вода. След това внимателно го обезкостете и го накъсайте на...
2
Пълнено пиле по австралийски
Смесете ситно нарязаните шунка, пушени гърди и топено сирене, накиснатата във вода и изстискана филия хляб, изварата, стафидите и яйцето.
Напълнете...
Пълнено пиле със сиренеНатрошете сиренето, прибавете обелените и нарязани на кубчета домати, настъргания лук, целината, мащерката и чубрицата, объркайте и напълнете измитото...
1
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 9
54
43
31
21
10
Дай твоята оценка: