Edin.bg»Избрани Колекции»Печени Постни Сарми
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печени Постни Сарми

Печени Постни Сарми

Прегледай всички 12 подбрани съвети за печени постни сарми в Edin.bg.
Постни сарми за Бъдни ВечерПостни сарми за Бъдни ВечерИзчакайте да заври и залейте вкусните постни сарми. Загрейте фурната на 180 градуса и печете до готовност....
Постни зелеви сарми в гювечПостни зелеви сарми в гювеч
Ако желаете да получат загар, последните минути от готвенето на постни зелеви сарми в гювеч може да е без капак....
Постни лозови сарми по турскиПостни лозови сарми по турски
1
Поднесете постните лозови сарми по турски студени....
Постни пълнени чушки и сарми в гювечПостни пълнени чушки и сарми в гювеч
Постните пълнени чушки и сарми в гювеч са страхотни за делник и празник!...
Печени зелеви сарми на фурнаПечени зелеви сарми на фурна
Печените зелеви сарми на фурна са готови....
Постни сарми със стафиди за Бъдни ВечерПостни сарми със стафиди за Бъдни Вечер
Постните сарми със стафиди за Бъдни Вечер се поднасят топли....
Калугерски сарми с кестениКалугерски сарми с кестени
Разпределете плънката върху зелевите листа, завийте сармите и ги наредете в тенджера....
Лозови сарми в гювечЛозови сарми в гювеч
Започнете да свивате сармите, като във всяко листо поставите по 1-2 ч.л. от плънката, в зависимост от неговата големина....
Сарми с лобода и каймаСарми с лобода и кайма
Загрейте фурната на 180 градуса и печете сармите до готовност - около час. Сармите с лобода и кайма са много вкусни....
Пържоли със сарми в гювечПържоли със сарми в гювеч
Редувайте в гювеча сармите със свинските пържоли....
Лозови сарми с ориз и каймаЛозови сарми с ориз и кайма
1
Сипете чаша вода, похлупете и гответе сармите на умерен огън до пълна готовност. Лозовите сарми с ориз и кайма са много вкусни....
Зелеви сарми с кайма и булгурЗелеви сарми с кайма и булгур
Наредете сармите, доматената паста, разредена с водата от варенето на зелето. Овкусете с черен пипер и сол и полейте сармите с вода....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
51
40
32
20
10
Дай твоята оценка: