Edin.bg»Избрани Колекции»Парени гевречета
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Парени гевречета

Парени гевречета

Открий всички 12 избрани предложения относно парени гевречета в Edin.bg.
Коблишки - руски гевречета с пудра захарКоблишки - руски гевречета с пудра захарГрабваме по малко от сместа, оформяме гевречета и ги пържим на силен огън до зачервяване от двете страни....
Сладки парени бухтичкиСладки парени бухтички
Поднесете сладките парени бухтички за закуска....
Парени тулумбички с извараПарени тулумбички с извара
Парените тулумбички с извара са готови....
Маслени гевречетаМаслени гевречета
От тестото откъсваме парченца колкото орех, овалваме с ръце дълги пръчици и увиваме като гевречета....
Маслени бисквити-гевречетаМаслени бисквити-гевречета
От продуктите замесваме гладко тесто, от което правим гевречета....
Бели канелени коледни гевречетаБели канелени коледни гевречета
В средата на всяко кръгче поставете друга по-малка формичка, за да се получи геврече....
Малки толумби с парено тестоМалки толумби с парено тесто
След като изстинат, може да си хапнете от малките толумби с парено тесто....
Кравайчета с яйца и прясно млякоКравайчета с яйца и прясно мляко
С помощта на две чаши с различна големина изрежете гевречета. Намажете ги с разбито яйце и ги поръсете с едра морска сол....
Кравайчета с мак и сусамКравайчета с мак и сусам
Печете вкусните гевречета за 15 мин. на 180 градуса, може и повече, за да станат хрупкави. Трябва да са златисти....
Варени гевреци със суха маяВарени гевреци със суха мая
Поднесете домашните варени гевречета с яйран, сирене, сладка, кашкавали, шунка и т.н....
Соленки с парено тесто и сиренеСоленки с парено тесто и сирене
От полученото парено тесто с намаслени ръце се правят топчици с големината на орех , подреждат се в тавичка и се намазват с разбито яйце....
Кравайчета за коледуванеКравайчета за коледуване
Подредете гевречетата в тава върху хартия за печене. Поръсете кравайчетата със сусам. Печете вравайчетата за коледуване за половин час....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 6
53
42
31
20
10
Дай твоята оценка: