Edin.bg»Избрани Колекции»Марината за Гъска
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Марината за Гъска

Марината за Гъска

Прегледай всички 12 кулинарни идеи относно марината за гъска в Edin.bg.
Гъска с вкусен сосГъска с вкусен сосПочистената гъска се нарязва на парчета и се пържи в 4-5 лъжици мазнина до зачервяване....
Гъста и кремообразна гъбена супаГъста и кремообразна гъбена супа
Ако е много гъста супата, разредете с още вода. Поръсете с още мащерка и поднесете супата топла....
Пълнена печена гъскаПълнена печена гъска
Хубаво е от време на време гъската да се обръща и да се залива със соса....
Икономична супа от дреболиите на гъскаИкономична супа от дреболиите на гъска
Когато имаме гъска, винаги можем да приготвим много вкусна чорба от нейните дреболийки....
Чернокоп в маринатаЧернокоп в марината
Чернокопът в марината ще бъде готов след три дни....
Сафриди в маринатаСафриди в марината
Количества не са упомената, защото те зависят от вкуса ви и от това колко точно сафрид в марината искате да приготвите....
Паламуд в маринатаПаламуд в марината
Кипваме ги и с тази марината заливаме рибата. Прибираме на хладно за 1 седмица, след което паламудът е готов за поднасяне....
Гъста телешка яхнияГъста телешка яхния
Нарежете чушките, домата, лука, целината, чесъна и морковите. Обелете картофите и ги сложете в купа с вода. Загрейте маста с олиото на умерен...
Гъста гъбена кашаГъста гъбена каша
1
Щом стане по-гъста, върнете лука и гъбите. Овкусете гъбената каша с черен пипер и сол....
Гъста Боб ЯхнияГъста Боб Яхния
Първо накиснете боба в студена вода за една нощ. На следващия ден го изплакнете и прехвърлете в тенджера. Залейте боба с гореща вода (водата е...
Гъста спаначена кашаГъста спаначена каша
20
Спанакът изплакнете добре, отцедете и накълцайте на дребно. След това сварете пъдпъдъчите яйца за максимум пет минути. Охладете със студена вода....
Гъста копривена супаГъста копривена супа
Количеството на течността зависи от това дали искате супата да е по-гъста или по-течна....

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
52
42
30
21
10
Дай твоята оценка: