Edin.bg»Избрани Колекции»Лятна Капама
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Банска капама в гювечПокрийте богатата капама с фолио, затворете я с капака и я сложете да се пече на 250 °C за около 40 минути....
Кокошка капама с лук и чесън
Подберете млада и средно голяма кокошка, добре е да е по-тлъстичка. Нарежете я на порции и я сложете в подходящ съд, в който добавяте нарязаният на...
Мързелива капама
Разпределете зелето на порции, наредете върху всяка парчета от всички колбаси и поднесете готовата капама....
Агнешко капама
Нарязваме агнешкото месо на дребни парчета и го пържим в загрятото олио до зачервяване.
Когато месото се запечата, го изваждаме в чиния, а в същата...
Моята Коледна КапамаКапамата се пече до готовност на всички продукти. Да ви е сладко с моята капама за Коледа!...
2
Агнешко задушено капама
Нарежете агнешкото на средно големи парчета, добавете ситно нарязаните лук, чесън, магданоз, джоден, маслото и подправките. Залейте със студена вода...
Лятна войнишка чорба
Нарязваме зелето, целината, моркова, праза и марулята на малки парченца. Слагаме ги да се запържат в олиото, като добавяме също почистения и нарязан...
Бабината лятна манджа
Накрая посоляваме и поръсваме с наситнен пресен магданоз бабината лятна манджа.
Поднасяме, докато е още гореща....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 7
51
44
31
21
10
Дай твоята оценка: