Edin.bg»Избрани Колекции»Лесен Тутманик на Конци
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лесен Тутманик на Конци

Лесен Тутманик на Конци

Прегледай всички 12 подбрани съвети относно лесен тутманик на конци в Edin.bg.
Козунак на конци в хлебопекарнаКозунак на конци в хлебопекарнаКозунакът на конци в хлебопекарна е готов!...
Лесен Тутманик без ТоченеЛесен Тутманик без Точене
Получената смес се изсипва в намаслена тава и се пече на 180 градуса при горен и долен реотан, докато тутманикът придобие златист цвят....
Моят лесен мързелив тутманикМоят лесен мързелив тутманик
Моят лесен мързелив тутманик е готов....
Винаги сполучлив тутманикВинаги сполучлив тутманик
Винаги сполучливият тутманик е готов....
Мързелив соден тутманикМързелив соден тутманик
Печете тутманика в загрята на 180 градуса фурна за около 30 минути....
Старозагорски тутманик КарниераСтарозагорски тутманик Карниера
Старозагорският тутманик Карниера е готов....
Традиционен Добруджански ТутманикТрадиционен Добруджански Тутманик
Извадете готовия тутманик, напръскайте го със студена вода и покрийте с кърпа. Традиционният Добруджански Тутманик е готов....
Бухнал Вит ТутманикБухнал Вит Тутманик
Извадете готовия тутманик и леко го напръскайте с вода. Бухналият Вит Тутманик е много вкусен....
Мързелив овчарски тутманикМързелив овчарски тутманик
Печете тутманика в загрята на 180 градуса фурна. След около 20-тина минути е готов. Мързеливият овчарски тутманик е много вкусен....
Лесен сметанов сладоледЛесен сметанов сладолед
Разбийте с миксер сметаната. Малко преди да се сгъсти напълно, добавете към нея ванилията и кондензираното мляко. Сипете получената смес в кутия...
Лесен класически козунакЛесен класически козунак
Разтворете маята в затопленото мляко с лъжица брашно и лъжица захар. Разбъркайте и оставете да се активира. Пресейте минимум два пъти брашно и...
Лесен кето кремЛесен кето крем
В голяма купа слагаме маскарпонето и леко разбъркваме в лъжица. Добавяме еритрола, ванилията, сока от лайм и рома и пак разбъркаваме, за да се...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 8
52
43
32
21
10
Дай твоята оценка: