Edin.bg»Избрани Колекции»Задушено зеле
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Задушено зеле

Задушено зеле

Разгледай всички 12 кулинарни идеи относно задушено зеле в Edin.bg.
Наденица на тиган със задушено зелеНаденица на тиган със задушено зелеНаденицата на тиган със задушено зеле е много вкусна....
Задушено прясно зеле с доматиЗадушено прясно зеле с домати
Задушеното прясно зеле с домати е готово....
Свинско задушено със зеле в тенджераСвинско задушено със зеле в тенджера
Задушете ястието, трябва да остане на мазнина. Сервирайте свинското със зеле в тенджера, поръсено с магданоз и се насладете....
Лесно задушено прясно зеле с картофиЛесно задушено прясно зеле с картофи
Нарязваме на ситно зелката, посоляваме и я и я оставяме около 30-ина минути, след което я изстискваме силно. Към нарязаното зеле добавяме червен...
Задушено свинско с прясно зеле в тенджераЗадушено свинско с прясно зеле в тенджера
Задушеното свинско с прясно зеле в тенджера е много вкусно....
Лесно телешко задушеноЛесно телешко задушено
Поставяме месото в чиния за сервиране, а отгоре прецеждаме от соса и поднасяме телешкото задушено, поръсено с магданоз....
Агнешко бутче задушеноАгнешко бутче задушено
Начукваме с дървен чук бутчето и го шпиковаме на няколко места със скилидки чесън. Посоляваме го от всички страни и го поръсваме с червен пипер, след...
Агнешко задушено капамаАгнешко задушено капама
Нарежете агнешкото на средно големи парчета, добавете ситно нарязаните лук, чесън, магданоз, джоден, маслото и подправките. Залейте със студена вода...
Задушено Телешко ШкембеЗадушено Телешко Шкембе
Предварително измитото и изчистено шкембе слагаме в тенджера. Заливаме с вода и оставяме на къкри на котлона, докато омекне. От време на време...
Говеждо задушено по унгарскиГовеждо задушено по унгарски
Гарнираме задушеното говеждо с картофено пюре....
Говеждо задушено (фалшив заек)Говеждо задушено (фалшив заек)
Подходяща гарнитура за говеждо задушено са пържени картофи, свежа салата....
Задушено свинско с бамяЗадушено свинско с бамя
Загрейте маста и запържете нарязаното на средни парчета свинско месо до зачервяване. Добавете ситно нарязания лук и пържете до омекването му, след...

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 9
54
43
31
21
10
Дай твоята оценка: