Edin.bg»Избрани Колекции»Задушен Заек в гърне
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Задушен Заек в гърне

Задушен Заек в гърне

Открий всички 12 подбрани съвети относно задушен заек в гърне в Edin.bg.
Задушен заек с бираЗадушен заек с бираСлед тези два часа отстранете фолиото от тавата с вкусния задушен заек. Оставете задушения заек с бира да се запече малко....
Задушен заек с грахЗадушен заек с грах
Поднесете задушен заек с грах топъл, поръсено с пресен магданоз. Да ви е сладко!...
Заек задушен със зарзаватЗаек задушен със зарзават
Киснем заека за една нощ в марината, приготвена от равни части вода и оцет. Отцеждаме го добре, нарязваме го на пориции и го пържим до зачервяване...
Боб в гърне по нашенскиБоб в гърне по нашенски
Бобът в гърне по нашенски е готов....
Боб в гърне на фурнаБоб в гърне на фурна
Боба в гърне на фурна поднесете, поръсен с магданоз....
Заек панеЗаек пане
Нарежете на порции заешкото и го сварете, като премахвате образувалата се пяна. В процеса на варенето посолете водата и добавете зеленчуковата подправка...
Задушен ориз на тиганЗадушен ориз на тиган
Първо задушете зеленчуците в сгорещения зехтин. След като омекнат, сипете измития ориз и пържете докат стане прозрачен....
Задушен спанак с оризЗадушен спанак с ориз
Поднасяме задушения спанак с кисело мляко или със запържено масло с червен пипер....
Задушен праз с орехиЗадушен праз с орехи
Прибавете праза, нарязан на парченца с дължина около 3 см, и задушете на тих огън, докато омекне лукът....
Безмесен чомлек в гърнеБезмесен чомлек в гърне
Нарежете на дребно кромида, задушете го леко в олиото до златисто и го добавете в гърнето....
Майсторски печен заекМайсторски печен заек
Задушете в дълбок тиган с малко мазнина нарязаните на дребно целина, чушка, ябълка, лук и пушено месо....
Задушен телешки език с картофиЗадушен телешки език с картофи
Сваряваме до готовност телешкия език в подсолена вода, обелваме го и го нарязваме на филийки. Загряваме маслото, след което запържваме филийките до...

Рейтинг

4
Общо гласували: 7
52
43
32
20
10
Дай твоята оценка: