Edin.bg»Избрани Колекции»Жълт Крем за Понички
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Жълт Крем за Понички

Жълт Крем за Понички

Прегледай всички 12 авторски предложения за жълт крем за понички в Edin.bg.
Дундести понички с пухкав кремДундести понички с пухкав кремКъм изстиналия крем добавете внимателно белтъчния сняг, като бъркайте с шпатула отдолу нагоре. Дундестите понички с пухкав крем са чудни!...
Шприцовани понички с много кремШприцовани понички с много крем
С помощта на шприц напълнете вкусните понички с него и ги поръсете с пудра захар. Насладете се на тези шприцовани понички с много крем....
Дундести понички с домашен кремДундести понички с домашен крем
Покрийте купата с фолио за свежо съхранение и когато се охлади, напълнете поничките. Дундестите понички с домашен крем са готови....
Жълт крем за тортаЖълт крем за торта
Този сладък яйчен крем, известен също, като жълт крем, предизвиква истинска еуфория в кухнята....
Класически Жълт Крем за СладкишиКласически Жълт Крем за Сладкиши
Класическият Жълт Крем за Сладкиши е много вкусен....
Бутер понички с шоколадБутер понички с шоколад
Бутер поничките с шоколад са чудни....
Пържени понички с дупкаПържени понички с дупка
Разбъркайте и добавете брашното, колкото да се замеси еластично тесто за понички....
Класически жълт яйчен кремКласически жълт яйчен крем
Класическият жълт яйчен крем е готов....
Цветни понички с шоколадова глазураЦветни понички с шоколадова глазура
Изрежете поничките с дупка. Сложете хартия за печене в тава и наредете поничките....
Карловски понички с прясна маяКарловски понички с прясна мая
Замесете тестото за понички, завийте го с кърпа и го оставете да втаса....
Ябълкови понички с шоколад и кокосЯбълкови понички с шоколад и кокос
Ябълковите понички с шоколад и кокос са готови....
Вкусни домашни понички с шоколадова глазураВкусни домашни понички с шоколадова глазура
Средата на поничките изрежете с чаша с по-малък диаметър. Загрейте достатъчно количество олио и изпържете поничките до готовност....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 9
53
44
30
22
10
Дай твоята оценка: