Edin.bg»Избрани Колекции»Дяволско Пиле
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Дяволско Пиле

Дяволско Пиле

Открий всички 12 авторски предложения за дяволско пиле в Edin.bg.
Пиле пудингПиле пудингХубаво е да подберем по-тлъсто пиле, което нарязваме на порции и варим до готовност в подсолена вода. По желание от бульона и дреболиите може да се...
Пиле АспикПиле Аспик
Подбираме голямо, по възможност домашно тлъсто пиле и го сваряваме много добре на гъст бульон. Когато се охлади, нарязваме пилето на правилни порции...
Моето Петровско ПилеМоето Петровско Пиле
Измийте добре пилето и го натрийте отвсякъде със сол, черен и червен пипер. Оставете пилето настрани. Ако пък има дреболийки, измите и ги нарежете...
Желирано мариновано пилеЖелирано мариновано пиле
Сварете измитото и изчистено пиле в маринатата, приготвена от водата, оцета, солта, настърганата кора от лимона, дафиновия лист, ситно нарязания лук...
Пиле по кипърскиПиле по кипърски
В сгорещеното олио изпържете разделеното на порции пиле и прибавете брашното, лимоновия сок, чубрицата и начупения дафинов лист. Намалете котлона...
Панирано пиле KFCПанирано пиле KFC
Накисвате пилешкото филенце във вода и след това го отцеждате. Режете го на хапки. Разбивате яйцата като в тях слагате черен пипер (малко количество...
Пълнено пиле в гювечПълнено пиле в гювеч
Измийте и почистете цялото пиле. Махнете кожата. В голяма купа сипете зехтина, солта, червения пипер, пипера меланж и чесъна. Натрийте пилето отвътре...
Пиле с грах яхнияПиле с грах яхния
Първо сварете в тенджера пилешките бутчета. Охладете, махнете кожата им и ги накъсайте на едри парчета. Прецедете бульона от варенето на месото...
Сочно пиле с оризСочно пиле с ориз
Разфасовайте цялото пиле на части, отделяйки бутчетата, бялото месце и крилцата. Оставете гръбната цял. Хубаво измийте частите и ги сложете в тенджера...
Пиле Яхния с ГрахПиле Яхния с Грах
Измийте пилето и го нарежете на порции, след което го сварете в леко подсолена вода. Обирайте пяната по време на варенето. Отцедете свареното...
Печено пиле в гювечПечено пиле в гювеч
Измийте пилето и го подсушете. Вземете дървено шишче и надупчете цялото пиле. Отлепете кожата откъм гърба в посока от шията до бутчетата и трътката...
Най-вкусното Пиле ФрикасеНай-вкусното Пиле Фрикасе
2
За приготвянето на това вкусно пиле фрикасе, първо трябва да сварите месото в подсолена вода. След това внимателно го обезкостете и го накъсайте на...

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 9
54
43
31
21
10
Дай твоята оценка: