Edin.bg»Избрани Колекции»Баница с Извара и Праз
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Баница с Извара и Праз

Баница с Извара и Праз

Прегледай всички 12 кулинарни идеи относно баница с извара и праз в Edin.bg.
Спаначена вита баница с празСпаначена вита баница с празИзпечете баницата със спанак до хубав загар. Спаначената вита баница с праз е готова....
Баница с извара и готови кориБаница с извара и готови кори
Баницата с извара и готови кори е много вкусна....
Спаначена баница със сирене и празСпаначена баница със сирене и праз
Замесете тесто за баница, което трябва да премесите върху поръсена с брашно повърхност....
Постна баница с гъби и празПостна баница с гъби и праз
Постната баница с гъби и праз е хрупкава и много вкусна....
Постна баница с праз и оризПостна баница с праз и ориз
Хапва се топла постна баница с праз и ориз за закуска или обяд. Добър апетит!...
Вита баница с кромид и праз лукВита баница с кромид и праз лук
Апетитна баница с лук, която непременно трябва да опитате. Рецептата е следната: Измийте, почистете и нарежете двата вида лук на ситно....
Праз фрикасеПраз фрикасе
Празът се почиства, нарязва се на ситно и леко се посолява. Задушава се в 3 супени лъжици растително масло. Като омекне, се наръсва с брашното...
Тригуни с извараТригуни с извара
Смесваме брашното с водата, солта и содата и замесваме меко тесто като за баница....
Сиренки с извараСиренки с извара
Поднасяме сиренките с извара с мед или любим вид сладко....
Праз по гръцкиПраз по гръцки
Ползва се само бялата част на праза. Стеблата се почистват добре, нарязват се на дълги 6-8 см парчета и се попарват за 2-3 минути във вряла подсолена...
Kюфтета с празKюфтета с праз
Задушете до омекване в част от олиото почистения, измит и нарязан на ситно праз. Оставете задушения праз да изстине, добавете сварените, обелени...
Праз с маслиниПраз с маслини
Нарязваме на дребно праза и го пържим до омекване в загрятото олио. Когато поомекне, прибавяме брашното и доматената салца, както и гореща вода...

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: