Edin.bg»Избрани Колекции»Мързелива Лазаня
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мързелива Лазаня

Мързелива Лазаня

Разгледай всички 12 избрани предложения относно мързелива лазаня в Edin.bg.
Вкусна гъбена лазаня с шункаВкусна гъбена лазаня с шункаВърнете лазанята във фурната и допечете за още 20 минути или до пълна готовност. Вкусната гъбена лазаня с шунка е чудна....
Гъбена лазаня на тиганГъбена лазаня на тиган
Ако желаете, може да поднесете веднага лазанята или пък да я запечете за 10-тина минути в загрята фурна. Гъбената лазаня на тиган е готова....
Вкусна лазаня с пиле и гъбиВкусна лазаня с пиле и гъби
Вкусната лазаня с пиле и гъби е готова....
Гъбена лазаня с моцарела и бешамелГъбена лазаня с моцарела и бешамел
Нарежете лазанята и я изпечете в загрята на 200 градуса фурна до готовност. Гъбената лазаня с моцарела и бешамел е много сполучлива....
Лазаня с печурки и синьо сиренеЛазаня с печурки и синьо сирене
Лазанята с печурки и синьо сирене е готова....
Сочна лазаня с печурки и сметанаСочна лазаня с печурки и сметана
Изпечете лазанята до готовност - около 20-25 минути. Сочната лазаня с печурки и сметана е много сполучлива....
Перфектна лазаня с гъби и каймаПерфектна лазаня с гъби и кайма
Перфектната лазаня с гъби и кайма е готова....
Лазаня с телешко и готови кориЛазаня с телешко и готови кори
Сложете апетитната лазаня да се пече, докато сосът попие хубаво. Тази лазаня с телешко и готови кори е много вкусна. Добър апетит!...
Богата лазаня с кайма и гъби КладницаБогата лазаня с кайма и гъби Кладница
Накрая може да покриете за кратко готовата лазаня с кърпа, за да се задуши и омекне. Богатата лазаня с кайма и гъби Кладница е чудна....
Лазаня с домашни кори и богата гъбена плънкаЛазаня с домашни кори и богата гъбена плънка
Лазанята с домашни кори и богата гъбена плънка е готова....
Вкусна лазаня с гъби, кайма и сос БешамелВкусна лазаня с гъби, кайма и сос Бешамел
Вкусната лазаня с гъби, кайма и сос Бешамел е готова....
Мързелива капамаМързелива капама
Попарете във вряла вода киселото зеле, изцедете го, залейте го със студена вода и изцедете отново. В дълбока тенджера или тиган запържете в маста...

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
51
40
32
20
10
Дай твоята оценка: