Edin.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Мармалад от Ябълки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Мармалад от Ябълки

Как се Прави Мармалад от Ябълки

Прегледай всички 12 подбрани съвети за как се прави мармалад от ябълки в Edin.bg.
Сладко от белени ябълкиСладко от белени ябълкиГотовото сладко от белени ябълки може да се ползва за щрудели или за гарниране на мамините бухтички....
Сладко с арония и ябълкиСладко с арония и ябълки
1
Сладкото с арония и ябълки е готово....
Ароматно сладко с круши и ябълкиАроматно сладко с круши и ябълки
Ароматното сладко с круши и ябълки е готово....
Ретро сладко с круши и ябълкиРетро сладко с круши и ябълки
Ретро сладкото с круши и ябълки е готово....
Желе от каймакЖеле от каймак
По желание залейте с сладко от горски плодове....
Лесно млечно желеЛесно млечно желе
Сложете млякото да кипне. Когато заври, добавете посладевотелно захарта и разтопения в студена вода и отцеден желатин. Разбъркайте добре и оставете...
Желе от прасковиЖеле от праскови
Измийте прасковите и ги обелете. Нарежете ги на малки кубчета. Сипете водата в малка тенджерка, добавете прасковите и захарта. Варете до пълно...
Меденки с желеМеденки с желе
Разбийте яйцата с меда и захарта. Разрежете портокала на две. Настържете кората на ситно ренде и изстискайте сок. Прибавете ги към горната смес заедно...
Желе от портокалов сокЖеле от портокалов сок
Поставете на огъня прясно изстискания портокалов сок, добавете сока от лимона и настърганата лимонова кора и разбъркайте със захарта. Когато сместа...
Малиново желе с маскарпонеМалиново желе с маскарпоне
Първо си пригответе белия крем. Разбийте маскарпонето заедното със захарта, млякото и ванилията. Сложете на тих до среден огън и сгорещете сместа,...
Ретро масленки с желеРетро масленки с желе
Разбийте пудрата захар с маста. Добавете белтъците и разбийте отново. Добавете брашното и ванилията. Разбъркайте хубаво сместа за масленките....
Желе от кайсии в бурканчетаЖеле от кайсии в бурканчета
Измитите кайсии се почистват от костилките и се нарязват. Смесват се с 1/2 ч.ч. вода и се варят до омекване. След като омекнат, се пюрират с пасатор...

Рейтинг

3.4
Общо гласували: 7
50
44
32
21
10
Дай твоята оценка: