Edin.bg»Избрани Колекции»Защо побелява саламурата в туршията
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Защо побелява саламурата в туршията

Защо побелява саламурата в туршията

Разгледай всички 12 избрани предложения за защо побелява саламурата в туршията в Edin.bg.
Туршия от печени чушкиТуршия от печени чушкиСварете марината от олиото, оцета, захарта, солта, зърната черен пипер и дафиновите листа. Почистените от семето чушки препечете съвсем леко и...
Туршия от зелени доматиТуршия от зелени домати
Съхранявяме ги на сухо и студено място готовата туршия....
Туршия от пресен чесънТуршия от пресен чесън
Оставете бурканчетата с туршия от пресен чесън обърнати, докато маринатата изстине....
Царска туршия с целинаЦарска туршия с целина
Затворете туршията в буркани. След 3-4 дни изцедете сока и пай го сипете в бурканите. Царската туршия с целина е много вкусна!...
Обикновена туршия от зелени доматиОбикновена туршия от зелени домати
1
Обикновената туршия от зелени домати е готова....
Защо побеляваме?Защо побеляваме?
Какво може да забави процеса на побеляване на косата?...
Туршия от пиперки и зелени доматиТуршия от пиперки и зелени домати
Отделно пригответе саламурата. В достатъчно голям съд сипете 10 литра вода и 400 грама сол....
Туршия от пиперки, моркови и зелеТуршия от пиперки, моркови и зеле
Претакаме туршията през ден, докато стане готова за консумация. После имаме невероятна туршия за зимните дни....
Апетитна туршия с чушки и морковиАпетитна туршия с чушки и моркови
Опичаме леко чушките и без да ги белим, ги нарязваме на ивички, като същевременно ги почистваме от семето. Измиваме морковите, настъргваме ги...
Карфиолена туршия с моркови в бурканиКарфиолена туршия с моркови в буркани
Затворете с капачка и оставете туршията да втасва. Карфиолената туршия с моркови в буркани е много вкусна....
Рязана туршия от зеле, чушки и морковиРязана туршия от зеле, чушки и моркови
Овкусете с черен пипер и сол, разбъркайте и сипете туршията в буркани, разпределете останалата саламура....
Шарена туршия с гулия, карфиол и морковиШарена туршия с гулия, карфиол и моркови
Затворете буркана с туршията. Важно е да я обръщане всеки ден в рамките на седем дни....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 4
51
41
31
21
10
Дай твоята оценка: