Паста с пушена риба и магданозен сос

Паста с пушена риба и магданозен сос

0

Махнете кожата на рибата и я сложете в тенджера заедно с лука, млякото, дафиновия лист, мащерката и магданоз. Кипнете и задушете за 10 минути...

1

Пушена Риба

Преглед на най-актуалните 34 теми за пушена риба в Edin.bg. Разгледай най-новото за пушена риба в сайта.
Грис с пушена риба и варени моркови

Грис с пушена риба и варени моркови

се охлади. Пушената риба (1-2 парчета) пасираме (трябва ни готово количество 2 с.л.) и смесваме със сварения грис. Прибавяме и нарязания...

Салата с топло пушена риба и ориз

Салата с топло пушена риба и ориз

Нарежете рибата на големи парчета, овкусете я с лимоновия сок и я оставете на хладно за 30 минути. След това нарежете лука, краставичките и...

Предястие от пушена риба с майонеза

Предястие от пушена риба с майонеза

1

Рибата се изчиства и се нарязва на парченца. Картофите се сваряват и заедно с краставицата се нарязват на кубчета. Прибавя се рибата и...

Сандвичи с пастет от пушена риба

Сандвичи с пастет от пушена риба

Сложете всички съставки в пасатор. Смелете ги добре, но нека да остане пюре. Поставете пастета в съд, сложете го в хладилник за една нощ...

Руска салата с топло пушена риба и маслини

Руска салата с топло пушена риба и маслини

почистената риба, картофите, белтъците, краставичките и морковите. Прибавяме майонезата и разбъркваме старателно....

Пушена сланина

Пушена сланина

2

Нарежете при нужда сланината на парчета. Подредете ги в каче. За саламурата добавете в 5 л вряща вода, солта, черния пипер, дафиновия лист...

Пушена скумрия

Пушена скумрия

, пълни с морска сол и оставете да престои така за 5-6 дена (или повече) в хладилник. След това скумрията се почиства леко от солта и се опушва в подходящи съдове на пушек от мокри стърготини....

Пушена луканка

Пушена луканка

Месото го почистваме добре от ципите, нарязваме го на парчета, поръсваме със солта, захарта и селитрата и се оставя две денонощия на хладно в...

3.6
Общо 5 гласували
5 1
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: