Edin.bg»Избрани Колекции»Чушки Туршия Приготвяне
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Чушки Туршия Приготвяне

Чушки Туршия Приготвяне

Открий всички 12 кулинарни идеи за чушки туршия приготвяне в Edin.bg.
Туршия от печени чушкиТуршия от печени чушкиПочистените от семето чушки препечете съвсем леко и още топли ги потопете в изстиналата марината....
Апетитна туршия с чушки и морковиАпетитна туршия с чушки и моркови
Опичаме леко чушките и без да ги белим, ги нарязваме на ивички, като същевременно ги почистваме от семето....
Рязана туршия от зеле, чушки и морковиРязана туршия от зеле, чушки и моркови
Затворете и стерилизирайте зелевата туршия за 5 минути. Ще се получат 34 буркана рязана туршия от зеле, чушки и моркови от 720 мл....
Домашно приготвени крекериДомашно приготвени крекери
Тези домашно приготвени крекери са идеални за вечер с приятели или просто така, докато гледате филм....
Домашно приготвена трескаДомашно приготвена треска
В тенджера сложете посолените парчета треска, залейте с 200 мл студена подсолена вода, сипете млякото и задушавайте около 40 мин. на тих огън....
Кълцана туршияКълцана туршия
Със зеленчуковата смес напълваме буркани, заливаме течността, а отгоре наливаме 2 пръста олио (над туршията)....
Любимата карфиол туршияЛюбимата карфиол туршия
След 3-4 седмици туршията без аспирин е готова за консумация. Любимата карфиол туршия е чудна!...
Мариновани Лимони ТуршияМариновани Лимони Туршия
Маринованите Лимони Туршия са готови....
Люта македонска туршияЛюта македонска туршия
Обелените домати пасираме, измитите краставички настъргваме. При непрекъснато бъркане сгъстяваме на огъня доматения сос и прибавяме към него настърганите...
Шарена смесена туршияШарена смесена туршия
След 1 седмица туршията е готова за консумация....
Странджанска зелева туршияСтранджанска зелева туршия
Странджанската зелева туршия е готова за зимата....
Нарязано кисело зеле - туршияНарязано кисело зеле - туршия
Подбират се свежи глави зеле, които се почистват от горните листа. Почистените зелки се нарязват на ивици и се претриват със сол, за да омекнат...

Рейтинг

4
Общо гласували: 7
53
42
31
21
10
Дай твоята оценка: