Edin.bg»Избрани Колекции»Тесто за Баница без мая
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тесто за Баница без мая

Тесто за Баница без мая

Разгледай всички 12 авторски предложения относно тесто за баница без мая в Edin.bg.
Блини без маяБлини без маяБлините без мая са готови....
Тесто за кифли с маяТесто за кифли с мая
За да приготвим тесто за кифлички, първо трябва да разтворим и активираме маята. Загряваме млякото до приятно топла температура....
Тесто с мая и млякоТесто с мая и мляко
Върнете омесеното тесто в съда, поръсете го с брашно и оставете да втаса....
Баница без яйца и сиренеБаница без яйца и сирене
Баницата без яйца и сирене е много вкусна....
Диетична баница без кори и брашноДиетична баница без кори и брашно
Оставяме баницата без кори и брашно за поне 4-5 часа да се стегне и след това нарязваме на парчета и сервираме....
Баница с газирана вода без яйцаБаница с газирана вода без яйца
Печем баницата с газирана вода без яйца за 40 мин до желания загар....
Палачинки с жива маяПалачинки с жива мая
Разтворете живата мая в топлата вода и захарта. Разбъркайте и покрийте. Когато маята шупне, прибавете към нея ванилията и щипката сол. На порции...
Мекици със суха маяМекици със суха мая
2
Замесете средно меко тесто и го намажете с олио. Оставете да втаса до удвояване на обема. Загрейте достатъчно количество олио в тиган....
Класически мекици с маяКласически мекици с мая
Смесете в купа размитата с вода мая, захарта, солта, пресятото брашно. Добавете 250 мл топла вода и разбъркайте. Покрийте сместа и оставете за...
Пълнозърнести Крекери с МаяПълнозърнести Крекери с Мая
Омесете тесто, поръсете го с олио, за да не хваща коричка, покрийте го и го оставете за около 1 час да почине....
Пухкави мекици с маяПухкави мекици с мая
9
Замесете тесто за мекици - да е меко. Намазнете го леко и го сложете в купа да втаса за час. Завийте купата с фолио. Сипете олио в тиган....
Вкусни тиганички със суха маяВкусни тиганички със суха мая
Оставете тестото да престои 30-тина минути....

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: