Edin.bg»Избрани Колекции»Телешки Гулаш в Тенджера под Налягане
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Телешки Гулаш в Тенджера под Налягане

Телешки Гулаш в Тенджера под Налягане

Разгледай всички 12 подбрани съвети за телешки гулаш в тенджера под налягане в Edin.bg.
Телешки гулаш с оризТелешки гулаш с оризПоднасяме готовия телешки гулаш с ориз върху основа от ориз. Да Ви е сладко!...
Телешки гулаш по сегединскиТелешки гулаш по сегедински
Преди да свалите гулаша от котлона, се пускат целите люти чушки. Телешкият гулаш по сегедински се поднася с галушки....
Телешки унгарски гулашТелешки унгарски гулаш
По желание готовият гулаш може да се сервира към кнедли....
Постно зеле в тенджера под наляганеПостно зеле в тенджера под налягане
Постното зеле в тенджера под налягане е готово....
Агнешка главичка в тенджера под наляганеАгнешка главичка в тенджера под налягане
Агнешката главичка в тенджера под налягане е много вкусна....
Задушено заешко в тенджера под наляганеЗадушено заешко в тенджера под налягане
Задушеното заешко в тенджера под налягане е готово....
Джолан чорба в тенджера под наляганеДжолан чорба в тенджера под налягане
Джолан чорбата в тенджера под налягане е готова....
Задушени пържоли в тенджера под наляганеЗадушени пържоли в тенджера под налягане
Задушават се в тенджера под налягане заедно с водата, бялото вино и маслото, докато омекнат напълно....
Супа от джолан в тенджера под наляганеСупа от джолан в тенджера под налягане
Супата от джолан в тенджера под налягане поднасяме със скълцан магданоз....
Пуешко със зеле в тенджера под наляганеПуешко със зеле в тенджера под налягане
Ако ползвате тенджера под налягане - половин час след вдигане на парата....
Пиле с ориз в тенджера под наляганеПиле с ориз в тенджера под налягане
Сложете я в тенджера под налягане заедно с водата, прибавете нарязаните моркови, целина и магданоз, затворете тенджерата и варете 5 мин., след като...
Свинско с кисело зеле в тенджера под наляганеСвинско с кисело зеле в тенджера под налягане
Киселото зеле се нарязва и се прибавя към месото в тенджерата под налягане. Разбърква се и се пържи около 5 мин....

Рейтинг

4
Общо гласували: 9
54
42
32
21
10
Дай твоята оценка: