Edin.bg»Избрани Колекции»Селски Пататник с Праз
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Селски Пататник с Праз

Селски Пататник с Праз

Прегледай всички 12 авторски предложения за селски пататник с праз в Edin.bg.
Бърз пататник на тиган с празБърз пататник на тиган с празБързият пататник на тиган с праз е готов....
Сланина с праз по селскиСланина с праз по селски
Нарязваме сланината на по-едри парчета и пържим до зачервяване. Изваждаме я и в мазнината пържим ситно нарязаната глава лук. Когато лукът омекне,...
Наденица с праз по селскиНаденица с праз по селски
Празът и кромидът се почистват и нарязват дребно. Задушават се в 2 с.л. мазнина. Щом променят цвета си, към тях се добавя нарязаната на колелца...
Перфектният пататник на фурнаПерфектният пататник на фурна
4
Поднесете пататника в компанията на млечен сос. Перфектният пататник на фурна е готов....
Пататник от село МомчиловциПататник от село Момчиловци
Нарежете готовия пататник от село Момчиловци на парчета и го сервирайте. Добър апетит!...
Вкусен пататник на фурнаВкусен пататник на фурна
Печем пататника на 180 градуса 35 минути. Сервираме нашия вкусен пататник на фурна топъл....
Лесен пататник без сиренеЛесен пататник без сирене
По желание към сместа за пататник може да се добави и джоджен....
Кашкавален пататник с пъдпъдъчи яйцаКашкавален пататник с пъдпъдъчи яйца
Кашкаваленият пататник с пъдпъдъчи яйца е много вкусен....
Пататник без кори (в тава)Пататник без кори (в тава)
Прехвърлете сместа за вкусния пататник в леко намазнена тава и я печете до златисто....
Сочен пататник със сирене и чубрицаСочен пататник със сирене и чубрица
След 10 минути пататникът трябва да е готов. Намажете го с масло и го поднесете топъл. Сочният пататник със сирене и чубрица е готов....
Икономичен пататник с кори за баницаИкономичен пататник с кори за баница
Щом е готов, завийте икономичния пататник с кори за баница за 15 мин. с кърпа и после си хапнете....
Вкусен селски бахурВкусен селски бахур
Вкусният селски бахур е готов....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 10
51
47
32
20
10
Дай твоята оценка: