Edin.bg»Избрани Колекции»Панирано Филе от Риба
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Панирано Филе от Риба

Панирано Филе от Риба

Разгледай всички 12 избрани предложения относно панирано филе от риба в Edin.bg.
Панирано пилешко филе в еър фрайърПанирано пилешко филе в еър фрайърЛесно и вкусно панирано пилешко филе в еър фрайър за обяд или вечеря!...
Панирано пилешко филе с млечен сосПанирано пилешко филе с млечен сос
Панираното пилешко филе с млечен сос е готово....
Филе от риба с морковен сосФиле от риба с морковен сос
Задушете в олиото нарязаните на дълги и тънки ивици (или настъргани) моркови и едро нарязания лук, поръсете с кърито и солта, залейте с бульона и...
Панирано прясно млякоПанирано прясно мляко
Панираното прясно мляко се пържи в загрято олио до златисто. По желание панираното мляко след това се овалва в захар и канела....
Панирано телешко шкембеПанирано телешко шкембе
Панираното телешко шкембе се оставя върху домакинска хартия, за да се отцеди, след което се поднася със свежа салата или като апетитно мезе за бира...
Панирано пиле KFCПанирано пиле KFC
Панираното пиле KFC е страхотно бирено мезенце!...
Панирано тофу в качамакПанирано тофу в качамак
При сервиране поръсете Панирано тофу в качамак със скълцан магданоз....
Панирано пилешко тип KFCПанирано пилешко тип KFC
Поднесете панираното пиле топло с гарнитура по избор. Панираното пилешко тип KFC е готово....
Панирано пилешко със зелева гарнитураПанирано пилешко със зелева гарнитура
Сервираме панирано пилешко със зелева гарнитура....
Панирано сирене Камембер със сладкоПанирано сирене Камембер със сладко
Панираното сирене Камембер със сладко е чудесна идея за предястие....
Панирано шаранче на бавен огънПанирано шаранче на бавен огън
Панираното шаранче на бавен огън е готово....
Бирено мезе от панирано в тесто брюкселско зелеБирено мезе от панирано в тесто брюкселско зеле
Изчистените и измити топченца брюкселско зеле се сваряват на пара и се посоляват. От брашното, бирата, горещата вода, част от растителното масло и...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
52
40
33
20
10
Дай твоята оценка: