Edin.bg»Избрани Колекции»Лесен Тутманик с мая
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лесен Тутманик с мая

Лесен Тутманик с мая

Прегледай всички 12 кулинарни идеи за лесен тутманик с мая в Edin.bg.
Лесен Тутманик без ТоченеЛесен Тутманик без ТоченеПолучената смес се изсипва в намаслена тава и се пече на 180 градуса при горен и долен реотан, докато тутманикът придобие златист цвят....
Моят лесен мързелив тутманикМоят лесен мързелив тутманик
Моят лесен мързелив тутманик е готов....
Тутманик с мая и прясно млякоТутманик с мая и прясно мляко
Разбъркайте, натрошете сиренето и смесете с продуктите за вашия тутманик. В тава с хартия за печене сипете сместа и оставете за 20 мин....
Блини без маяБлини без мая
Разбийте яйцата заедно със захарта. Прибавете олиото, содата за хляб, прясното мляко и солта. Лъжица по лъжица започнете да добавяте брашното...
Винаги сполучлив тутманикВинаги сполучлив тутманик
Винаги сполучливият тутманик е готов....
Бухнал Вит ТутманикБухнал Вит Тутманик
Извадете готовия тутманик и леко го напръскайте с вода. Бухналият Вит Тутманик е много вкусен....
Мързелив овчарски тутманикМързелив овчарски тутманик
Печете тутманика в загрята на 180 градуса фурна. След около 20-тина минути е готов. Мързеливият овчарски тутманик е много вкусен....
Традиционен Добруджански ТутманикТрадиционен Добруджански Тутманик
Извадете готовия тутманик, напръскайте го със студена вода и покрийте с кърпа. Традиционният Добруджански Тутманик е готов....
Мързелив соден тутманикМързелив соден тутманик
Печете тутманика в загрята на 180 градуса фурна за около 30 минути....
Старозагорски тутманик КарниераСтарозагорски тутманик Карниера
Старозагорският тутманик Карниера е готов....
Мекици със суха маяМекици със суха мая
2
Активирайте маята заедно със захарта в топла вода. Разбъркайте и оставете да шупне 15-тина минути. Сипете в купа брашното и оформете кладенче в...
Класически мекици с маяКласически мекици с мая
Смесете в купа размитата с вода мая, захарта, солта, пресятото брашно. Добавете 250 мл топла вода и разбъркайте. Покрийте сместа и оставете за...

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 8
54
42
31
21
10
Дай твоята оценка: