Edin.bg»Избрани Колекции»Задушен Джолан с Картофки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Задушен Джолан с Картофки

Задушен Джолан с Картофки

Открий всички 12 авторски предложения относно задушен джолан с картофки в Edin.bg.
Задушен джолан с чуден сосЗадушен джолан с чуден сосВърнете отново сливите и джолана, разбъркайте и свалете от огъня. Задушеният джолан с чуден сос е готов....
Печен джолан с картофи и бираПечен джолан с картофи и бира
Печеният джолан с картофи и бира е много вкусен!...
Свински джолан с картофи и гъбиСвински джолан с картофи и гъби
Свинският джолан с картофи и гъби е много вкусен....
Гювеч с картофи и свински джоланГювеч с картофи и свински джолан
Гювечът с картофи и свински джолан е готов....
Телешки джолан с картофи и лукТелешки джолан с картофи и лук
Телешкият джолан с картофи и лук е готов....
Свински джолан с картофи и морковиСвински джолан с картофи и моркови
Печете свинския джолан с картофи и моркови в предварително загрята на 180 °C фурна до готовност. Добър апетит!...
Свински джолан с картофки и сушени доматиСвински джолан с картофки и сушени домати
Свинският джолан с картофки и сушени домати е готов....
Свински джолан с картофи и бяло виноСвински джолан с картофи и бяло вино
Завийте с фолио свинското с картофи и печете 90 мин. Махнете фолиото и допечете свинския джолан с картофи и бяло вино още 10 мин....
Джолан с картофи и гъби в гювечДжолан с картофи и гъби в гювеч
Накрая поръсете джолана с картофи с пресен магданоз. Сервирайте порция от джолана с картофи и гъби в гювеч....
Свински джолан с картофи и зеленчуци с гювечСвински джолан с картофи и зеленчуци с гювеч
Свинският джолан с картофи и зеленчуци с гювеч е много вкусен....
Свински джолан с картофи и гъби в гювечСвински джолан с картофи и гъби в гювеч
В средата на печенето извадете гювеча и разположете зеленчуците около джолана. Свинският джолан с картофи и гъби в гювеч е готов....
Задушен телешки език с картофиЗадушен телешки език с картофи
Поднасяме езика с гарнитура от картофки и сос. Ако сосът ви се вижда прекалено рядък, може да го сгъстите с малко зачервено на сух тиган брашно....

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
51
43
31
20
10
Дай твоята оценка: