Паниран толстолоб

Разгледай всички 28 подбрани съвети относно паниран толстолоб в Един.бг.
Паниран карнабит с кашкавален сосПаниран карнабит с кашкавален сосНакъсваме карнабита (карфиола) на розички и го пускаме в подсолена вода са полусвари. След това се изважда и отцежда. Всяко цветче се овалва последователно...
Телешки мозък, паниран с галетаТелешки мозък, паниран с галетаВ тиган с масло изпържете панирания мозък. В плато подредете листа от маруля и върху тях сложете изпържения телешки мозък....
Панирани кюфтета от тиквичкиПанирани кюфтета от тиквичкиОстържете тиквичките, нарежете ги напречно на две, а след това по дължина с дебелина около 1-2 см. Посолете ги, оваляйте ги в брашно и ги изпържете...
Панирани ябълки с пудра захарПанирани ябълки с пудра захарПодберете здрави големи ябълки, обелете ги и ги нарежете на кръгли парчета с дебелина не повече от половин пръст. От другите продукти направете...
Панирани пълнени чушки по мексиканскиПанирани пълнени чушки по мексиканскиПоднесете го към вече готовите панирани чушки. Поръсете ястието със ситно нарязания магданоз и го сервирайте пълнените чушки....
Панирани пълнени пиперки със сиренеПанирани пълнени пиперки със сиренеПечените чушки се обелват и се почистват от семената. Посоляват се и се пълнят с надробеното сирене, смесено с 1 яйце и магданоз. Напълнените...
Бирено мезе от панирано в тесто брюкселско зелеБирено мезе от панирано в тесто брюкселско зелеИзчистените и измити топченца брюкселско зеле се сваряват на пара и се посоляват. От брашното, бирата, горещата вода, част от растителното масло и...
Млечен сос с аншоаМлечен сос с аншоаСосът е подходящ за печена, панирана и пържена риба, студено месо и твърдо сварени яйца....
Шаран на фурна със сметанов сосШаран на фурна със сметанов сосВ намаслена тавичка сложете поръсения отвън и отвътре със сол и черен пипер шаран, покрийте плътно с фолио и печете 20 мин. Разбъркайте водата,...
Пилешки кюфтета със сметанаПилешки кюфтета със сметанаПоднесете готовите панирани кюфтета с топла гарнитура от варен грах или сладко-кисел сос....
Пържен карнабитПържен карнабитТрябва да внимаваме да не омекне съвсем, защото после няма да може да се панира....
Консоме от телешки дробКонсоме от телешки дробЧудесна гарнитура към него би бил паниран карфиол....

Рейтинг

3.4
Общо 9 гласували
5 0
4 6
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: