Пухкав Трислоен Тутманик

Пухкав Трислоен Тутманик

0

предварително намазана с масло тава и намажете тутманика (охлюв) с останалото масло. Оставете така за около 1 час да удвои обема си...

1

Трислоен Тутманик

Преглед на най-актуалните 12 публикации за трислоен тутманик в Edin.bg. Разгледай най-новото за трислоен тутманик в портала.
Тутманик

Тутманик

Пресятото два пъти брашно се смесва със содата. Прави се кладенче и в него се поставя солта. В отделен съд се разбъркват киселото мляко и 3...

Овчарски тутманик

Овчарски тутманик

2

подходяща форма и прехвърлете тестото вътре. Разпределете го равномерно. Намажете тутманика с разбитото яйце и го сложете да се пече в предварително загрята на 200 градуса фурна....

Ретро тутманик

Ретро тутманик

1

бакпулвер и сол. Разбъркайте с брашното и сипете в намазнена и набрашнена тавичка. Отгоре на тутманика по желание може да залеете с 2 разбити яйца с 200 г сирене. Приятно хапване с този ретро тутманик....

Тутманик Разкош

Тутманик Разкош

Разбърква се маята с 4 с.л. от брашното и малко вода - да стане на каша, оставя се за около 15 мин. След това се добавя в останалото пресято...

Ретро Тутманик

Ретро Тутманик

1

тестото и го оставяме да удвои обема си. След това го разделяме на 10 топки. Приготвяме плънката за тутманика, като разбиваме яйцата леко...

Бабиният тутманик

Бабиният тутманик

22

се в умерена фурна около 40 минути - отгоре трябва да е златисто. Отнема доста време, но си заслужава! Както баба казваше, за да е пухкав истинският тутманик, трябва да втаса 3 пъти. Да ви е сладко!...

Добруджански тутманик

Добруджански тутманик

+ 1 белтък, кисело мляко и 3 с.л. от олиото. Прибавете втасалата мая и бъркайте, докато е възможно с шпатула. Прехвърлете тестото за тутманик...

Здравословен тутманик

Здравословен тутманик

количества, колкото тутманикът да не залепне за тавата. Печем на предварително загрята фурна на 180 градуса до хващане на златиста коричка....

Пъстър тутманик

Пъстър тутманик

тавата с така оформения тутманик и след 30-40 минути го намазвате с разбит жълтък с малко вода и олио. Печете тутманика в студена фурна, която...

Надиплен тутманик

Надиплен тутманик

на тутманика. Сипете 700 г от брашното и солта. Пуснете на програма месене и втасване. По време на месенето добавяйте по малко от брашното...

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: