Edin.bg»Избрани Колекции»Торти за Рожденни дни
Торти за Рожденни дни

Торти за Рожденни дни

Прегледай всички 12 подбрани съвети за торти за рожденни дни в Edin.bg.
Универсален крем за тортиУниверсален крем за тортиПолучава се страхотен крем за торти. Универсалният крем за торти е готов....
Домашен маслен крем за тортиДомашен маслен крем за торти
Домашният маслен крем за торти е готов!...
Плодов полуфабрикат за торти, мелби и кексовеПлодов полуфабрикат за торти, мелби и кексове
Плодовете може да използвате през зимата за приготвяне на торти, мелби, кейкове и др....
Бърза домашна торта с готови блатовеБърза домашна торта с готови блатове
Бърза и лесна торта за рождения ми ден!...
Лесна и бърза сметанова тортаЛесна и бърза сметанова торта
В подходящ поднос слагаме ринг за торти в него поставяме първия готов блат и намазваме обилно с крем, слагаме половината от ситно нарязаните ягоди...
Розов крем за тортаРозов крем за торта
Розовият крем за торта е подходящ както за торти, така и за кексчета и украса на различни десерти....
Лесна сиропирана тортаЛесна сиропирана торта
Разлейте върху готовата сиропирана торта. Лесната сиропирана торта охладете, украсете и поднесете!...
Лесен ябълков квасЛесен ябълков квас
След 2-3 дни прецедете ябълковия квас и го налейте в здраво запушени бутилки и ги сложете в хладилник. Квасът е готов след 3-4 дни....
Крем с желатин за тортаКрем с желатин за торта
Когато кремът за торти се изстуди, ще имате плътна консистенция, идеална за пълнеж на торти, милфьой, и сладкиши и др ....
Така се осолява сланинаТака се осолява сланина
5
Накиснете прясната сланина за 1-2 дни в солена вода. По този начин ще се отцеди кръвта. Нарежете я на парчета....
Варена домашна сланина в бурканиВарена домашна сланина в буркани
След като почистим сланината, я поставяме в съд и покриваме със солта, като оставяме да престои за 20 дни....
Концентриран сироп от черен бъзКонцентриран сироп от черен бъз
Не пълнете догоре буркана, защото сместа ще шупне в следващите дни....

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
52
41
30
21
10
Дай твоята оценка: