Телешко Месо с лук на Фурна

Прегледай всички 24 авторски предложения относно телешко месо с лук на фурна в Един.бг.
Телешко варено от телешка опашкаТелешко варено от телешка опашкаТелешкото варено става най-хубаво с телешка опашка....
Рамстег от телешко месоРамстег от телешко месоНарязваме на тънки пържоли телешкото контра филе и всяка пържолка овкусяваме със сол и черен пипер....
Пълнени домати с телешко месо на фурнаПълнени домати с телешко месо на фурнаОтгоре подреждаме пълнените домати, доливаме малко гореща вода и печем в предварително загрята на 180 градуса фурна до готовност....
Телешко печено на фурнаТелешко печено на фурнаШпиковаме телешкото месо със сланината, по желание може да шпиковате и с малко черен пипер на зърна....
Телешко с вино и лукТелешко с вино и лукБрендито се запалва в съд и се сипва върху месото. Оставя се, докато пламъците изчезнат. Готовото задушено телешко се посипва със соса....
Книжен кебап от телешко месоКнижен кебап от телешко месоТова ястие се приготвя само с крехко телешко месо, което се нарязва на малки парчета....
Филе от мляно телешко месоФиле от мляно телешко месоПоднасяме телешкото месо, нарязано на тънки филийки с гарнитура по избор....
Телешко гулашТелешко гулашКогато лукът се запържи, прибавяме телешкото месо и пържим до зачервяване от всички страни....
Телешко ГалантинаТелешко ГалантинаОмесете мляното телешко месо с подправките, настъргания лук, яйцата и филията хляб, предварително накисната във вино и добре отцедена....
Телешко таскебапТелешко таскебапПодберете крехко телешко месо от бута и го нарежете на еднакви парчета. Загрейте мазнината и запържете месото от всички страни....
Телешки таскебап на фурнаТелешки таскебап на фурнаЗагряваме мазнината и запържваме нарязаното на малки парчета телешко месо до зачервяване....
Телешко месо с ориз и кашкавалТелешко месо с ориз и кашкавалНарязваме телешкото месо на еднакви парчета и запържваме в свинска мас до зачервяване. Прибавяме ситно нарязания лук и запържваме за кратко....

Рейтинг

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: