Пилешка пастърма, сушена в хладилник

Пилешка пастърма, сушена в хладилник

0

2-3 пъти на ден. Пастърмата е готова след 8 до 10 дни. По същата рецепта за пилешка пастърма направих и свинско бон филе, което също се получи много добре. Източник: Теодора Титова - Домашни вкусотии...

1

Сушено Пилешко Месо

Преглед на най-актуалните 12 идеи за сушено пилешко месо в Edin.bg. Разгледай най-новото за сушено пилешко месо в сайта.
Домашна пастърма от пилешко филе

Домашна пастърма от пилешко филе

Пилешкото филе измиваме и подсушаваме. В съд посипваме ситна сол като основа. Подсушените филета ги поставяме отгоре и върху тях посипваме...

Пилешко филе със сушени сливи

Пилешко филе със сушени сливи

2

отстрани две с.л. от редуцираното вино. Пилешкото филе със сушени сливи може да се приготви с пуешко или патешко месо. Вкусно, ефектно и много лесно!...

Филе Елена

Филе Елена

7

осолете с черен и червен пипер и чубрица. От единия край прекарайте връв и го завържете на проветриво място. След около 3 седмици вашето филе Елена е готово. Съхранявайте сушеницата в хладилник, увито в хартия....

Пилешка пастърма

Пилешка пастърма

1

, след което се изважда, изплаква и подсушава отново. Подправките се свесват. Пилешката пастърма се овалва в тях. Края на всяко филенце се...

Пилешко филе със сушени домати и моцарела

Пилешко филе със сушени домати и моцарела

филета правим дълбок прорез напречно, осоляваме и подправяме с малко черен пипер и пълним с плънката. Запечатваме отново филетата. Запичаме в...

Пастърма от телешко месо

Пастърма от телешко месо

5

приготвяте пастърмата от телешко месо през по-топлите летни месеци, сушенето става в хладилник с поставен отворен пакет ориз, който има свойството да абсорбира влагата, която телешкото отделя....

Разкошно Филе Елена

Разкошно Филе Елена

Разрязваме парчето месо на продълговати ивици с дебелина поне 7-8 см, за да може след сушенето да остане достатъчно голямо парче. В дълбок...

Домашно филе Елена

Домашно филе Елена

8

Почистете месото, ако има мазничко. Нарежете го на подходящи парчета и го посолете обилно с едра сол от всички страни. Оставете го така да...

Сушено месо от свинско бон филе или бут

Сушено месо от свинско бон филе или бут

, всеки решава колко дебели да са парчетата месо. Прави се дупка от едната страна и се прокарва канап, за да бъде по-лесно закачането. В една купа...

Бързо и лесно Филе Елена

Бързо и лесно Филе Елена

1

Месото се измива и подсушава много добре, a ако парчето е много дебело, се реже през средата. Трябва ви кутия с капак. В нея се слага месото...

3.8
Общо 6 гласували
5 3
4 1
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: