Сурова туршия

Сурова туршия

8

След 10 дена суровата туршия е готова за консумация....

1

Сурова Туршия

Колекция на най-актуалните 74 публикации относно сурова туршия в Edin.bg. Разгледай най-новото за сурова туршия в нашия сайт.
Сурова Мешана Туршия

Сурова Мешана Туршия

Посочените продукти са за буркан с вместимост 800 г. На дъното на всеки от подготвените съдове сложете по два аспирина и от обявените количества сол...

Защо побелява суровата туршия?

Защо побелява суровата туршия?

Една от основните причини за побеляване на суровата туршия е недостатъчно количество на сол в саламурата за суровата туршия....

Сурова туршия с моркови

Сурова туршия с моркови

Продуктите са за 4 буркана по 3 литра. Всички зеленчуци се измиват добре, морковите се остъргват, зелето се нарязва на резени, чушките се набождат...

Сурова туршия с аспирин

Сурова туршия с аспирин

Почистваме зеленчуците, зелето, карфиола и морковите ги нарязваме. С вилица надупчваме корнишоните и доматите. Нареждаме разпределените зеленчуци...

Кулинарен учебник: Приготвяне на сурови туршии

Кулинарен учебник: Приготвяне на сурови туршии

Туршиите могат да бъдат приготвени от цели или нарязани, от сурови или попарени, от опечени или изпържени зеленчуци....

Сурова шарена туршия без аспирин

Сурова шарена туршия без аспирин

1

Свежо хрупкава, сладко-кисела туршия - много лесна за изпълнение! Чудно Вкусно!...

Сурова туршия от люти чушки

Сурова туршия от люти чушки

На дъното на буркан слагамe подправките и нареждаме чушлетата в него. В така наредения буркан изсипваме една част оцет и две части вода. Течността...

Сурова туршия със зелени домати

Сурова туршия със зелени домати

12

Възвираме саламурата и след като изстине, заливаме туршията. Започваме да претакаме туршията 10 дни....

Сурова туршия с люти чушки

Сурова туршия с люти чушки

3

Почистете лютите чушки от дръжките. Наредете на дъното на голям буркан няколко по-малки скилидки чесън, зърна черен пипер, 1-2 дафинови листа и стръкчета...

3
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: