Италиански спаначени крокети

Италиански спаначени крокети

0

орехче и черният пипер. Оформят се крокети върху повърхност, поръсена с брашно и се овалват в галета. Запържват се в загрятото олио и се сервират....

1

Спаначени Крокети

Колекция на всички 34 публикации относно спаначени крокети в Edin.bg. Разгледай най-новото за спаначени крокети в сайта.
Спаначени крокети с извара

Спаначени крокети с извара

. Оформяме крокети, овалваме в брашно и пускаме във вряща подсолена вода. Оставяме ги да се варят около 4-5 минути. Изваждаме ги, отцеждаме...

Крокети

Крокети

оформете с намазнени ръце крокети с формата на дебели кебапчета. Загрейте мазнина, оваляйте крокетите в брашно и галета и ги изпържете до апетитен загар....

Крокети

Крокети

1

сол, черен пипер и размесваме добре. Разбъркваме сместа с яйцето и формираме от нея крокети, които панираме в галета и пържим в силно нагорещена мазнина....

Спаначник

Спаначник

Прави се пюре от спанака, прясното мляко, като се прибавят и поправките. Редят се палачинките и върху тях се разпределя по малко от пюрето...

Френски крокети

Френски крокети

сместа с мокри ръце и оформете от нея топчета. Овалвайте ги в брашно и ги изпържете в обилно количество сгорещена мазнина. Поднесете френските крокети с гарнитура от картофено пюре или салата....

Гъбени крокети

Гъбени крокети

1

да се получи мека смес. С мокри пръсти оформете малки крокети и ги изпържете в силно сгорещено масло....

Рибни крокети

Рибни крокети

. Сместа се оставя за 30 минути в хладилник. След което от нея с мокри ръце се оформят продълговати крокети. Овалват се в галета и се пържат...

Доматени крокети

Доматени крокети

, солта и пиперът и се разбърква добре. Оформят се крокетите с дължина около 4 см и с дебелина 2.5 см. Трябва да се получи гъста смес, ако е рядка...

Плодови крокети

Плодови крокети

Пъпешът се реже на кубчета, поръсват се с една четвърт от захарта, залива се с коняка и се оставя в хладилника за 1 час. Брашното се размива...

3.8
Общо 8 гласували
5 3
4 2
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: