Руска Супа Борш

Прегледай всички 74 избрани предложения за руска супа борш в Един.бг.
Зимен руски боршЗимен руски боршНай-подходящото месо за приготвяне на зимен борш е това от гърдите. Нарязваме месото на дребни парчета и го варим в подсолена вода до полусваряване...
Летен руски боршЛетен руски боршПодберете месо, което е тлъсто. Залейте го с вода и го оставете да ври на тих огън, като от време на време отпенвате. Пуснете дафиновия лист при месото...
Домашен боршДомашен боршИзсипете нарязаното прясно зеле в кипящия бульон и варете 15 мин. Добавете задушените в маста червено цвекло, картофи, моркови, лук, доматено пюре...
Студен зеленчуков боршСтуден зеленчуков боршСварете в подсолена вода обеленото и нарязано на парченца цвекло. Отделно сварете необелените картофи с малко кимион и след като омекнат, ги обелете...
Богат зимен боршБогат зимен боршЗагрявате олиото и запържвате до златисто ситно нарязания лук. Зачервявате с червения пипер и размитата доматена салца. Разреждате запръжката...
Борш по московскиБорш по московскиНакиснете в студена вода почистените от ципите и мазнината и разрязани на две по средата говежди бъбреци. Сложете в тенджера обработените бъбреци...
Борш със сиренеБорш със сиренеВсички зеленчуци с изключение на доматите се нарязват на ситно и се слагат да се варят в подсолена вода. Когато омекнат, в друг съд запържваме...
Пролетен борш с агнешко месоПролетен борш с агнешко месоИзмийте месото, нарежете го на дребни парчета и го залейте със студена вода. Кипнете и отпенете, ако има нужда. Варете в подсолена вода до омекване...
Борш с кисело зеле и телешко месоБорш с кисело зеле и телешко месоЗадушете в олиото до омекване почистеното и нарязано на ивици цвекло заедно с оцета, захарта и малко сол. Запържете леко нарязаната сланина и добавете...
Зеленчукова супа по руска рецептаЗеленчукова супа по руска рецептаВкусна и здравословна супа от руската кухня - опитайте!...
Супа от раци по рускиСупа от раци по рускиСварете раците в солена вода, извадете месото от опашката и щипките, отделете настрана черупките. Смелете в месомелачка рибното филе и месото от...
Оригинална руска окрошкаОригинална руска окрошкаСтрийте жълтъците с горчицата, захарта, солта и хряна и разбъркайте със 100 г квас. Прибавете дребно нарязаните белтъци, краставици и лук и налейте...

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: