Пълнени милинки

Пълнени милинки

4

. През това време се приготвя кремът, с който се заливат милинките- 2 пълни с.л брашно, 80 пакетче меко масло, 1 с.л мас( също мека), 1 с.л вода, 1...

1

Пълнени Милинки

Преглед на авторски 24 идеи относно пълнени милинки в Edin.bg. Разгледай най-новото за пълнени милинки в портала.
Милинки

Милинки

9

Замесва се тесто. Втасва. Разделя се на топчета, колкото орех. Правят се на питки и във всяка се поставя парченце сирене. Работи се с добре...

Миленки

Миленки

5

Замесва се тесто от изброените продукти и се оставя да втаса 30 минути. След това от тестото се правят топчета и се редят в тава. След...

Сливенски милинки

Сливенски милинки

8

Сливенските милинки да се пекат в предварително загряна умерена фурна до готовност. По желание щом са готови се поръсват с пудра захар....

Кюстендилски милинки

Кюстендилски милинки

милинките, ги намазваме с получената паста. Печем в студена фурна, която включваме на 180 градуса за около 35 мин....

Питки милинки

Питки милинки

Маята се разбърква в хладката вода със захарта и се оставя да втаса 10 -15 минути. Брашното се пресява в тава, оформя се в средата кладенче...

Калоферски милинки

Калоферски милинки

1

, колкото яйце. Нареждат се в тавата едно до друго и се оставят да втасат. С пръст се прави дупка в средата на всяка милинка. Разбива се чашата...

Захаросани милинки

Захаросани милинки

3

Маята активираме в малко топло мляко, 1 с.л. захар и малко брашно. Разбиваме яйцата и прибавяме останалото мляко. Пресяваме брашното и...

Домашни милинки

Домашни милинки

3

, прибавяме предварително разтопеното масло и разбъркваме. Сваляме от котлона и леко охлаждаме, заливаме милинките и отгоре поръсваме със ситно...

Милинки Венец

Милинки Венец

с останалите 40 мл олио и натрошите вътре сиренето. Залейте вече втасалите милинки и поръсете със семена по избор. Печете на умерена фурна до готовност. Не отваряйте фурната първите 20 минути от печенето....

Разкошни Милинки

Разкошни Милинки

От леко затопленото прясно мляко, маята, солта, захарта, олиото и оцета се забърква гъста каша, която се оставя да втаса. След това се доомесва...

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: