Пухкави сладки с извара

Пухкави сладки с извара

0

В дълбок съд счукваме яйцата и заедно със захарта, солта и ванилията разбиваме. Към тях добавяме изварата и лимоновата кора, като разбъркваме...

1

Пухкав Сладкиш с Извара

Колекция на най-новите 23 идеи за пухкав сладкиш с извара в Edin.bg. Разгледай най-новото за пухкав сладкиш с извара в портала.
Испански сладкиш с извара

Испански сладкиш с извара

разбитите на сняг белтъци. Пече се 10 минути в гореща фурна и се допича в слаба фурна. Изчаква се изпечения сладкиш да изстине при отворена вратичка на фурната....

Сладкиш с извара

Сладкиш с извара

4

. Готовият сладкиш може да глазирате с малко от сладкото или да поръсите с пудра захар....

Швейцарски сладкиш с извара

Швейцарски сладкиш с извара

Първо направете тесто от маслото, брашното и жълтъка, разточете го на кръг и го сложете в подходяща форма за печене. Пресованата извара...

Какаов сладкиш с извара

Какаов сладкиш с извара

, като продължавате да разбивате с миксера до получаване на пухкав крем. Пресейте брашното, бакпулвера и какаото и се изсипват постепенно в...

Лимонов сладкиш с извара

Лимонов сладкиш с извара

4

минути. Извадете и изсипете лимоновата плънка. Сложете лимоновия сладкиш с извара да се пече още 20 минути. Намалете фурната и печете още...

Плодов сладкиш с извара

Плодов сладкиш с извара

избрали, за да се отпусне на стайна температура. С помощта на лъжичка го разнесете върху изварата. Накрая украсете сладкиша с плодове по избор и върнете в хладилника за 5-6 часа....

Шоколадов сладкиш с извара

Шоколадов сладкиш с извара

изварата, киселото мляко, захарта, неподсладеното кафе и добре разбитите яйца. Разтопете шоколада на водна баня, добявете 2 с.л. от сметаната и...

Средновековен сладкиш с извара

Средновековен сладкиш с извара

на сняг белтъци. За украсата разбиваме белтъците заедно със захарта на крем и украсяваме сладкиша със желаните фигури, след което го връщаме...

Ябълков сладкиш с извара

Ябълков сладкиш с извара

Начин на приготвяне: Маслото се нарязва с нож, добавя се изварата, захарта и се обърква до хомогенна смес. Прибавя се брашното, пресято с...

3
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка: