Глазирани пилешки бутчета с мед и соев сос

Глазирани пилешки бутчета с мед и соев сос

0

Измийте бутчетата. В подходящ съд смесете меда, соевия сос, зехтина, лимоновия сок и подправките. Потопете бутчетата в маринатата. След това...

1

Пилешки Бутчета със Соев сос на Фурна

Преглед на най-новите 39 теми относно пилешки бутчета със соев сос на фурна в Edin.bg. Разгледай най-новото за пилешки бутчета със соев сос на фурна в портала.
Пилешки бутчета със сос на фурна

Пилешки бутчета със сос на фурна

. Изсипете сместа в тавичка и отгоре подредете сварените бутчета. Сложете във фурната на 200 градуса за 25 минути. Извадете, поръсете с кашкавал...

Пилешко със соев сос

Пилешко със соев сос

Загрейте зехтина в тиган, оваляйте посолените пилешки бутчета в брашно и ги изпържете равномерно от всички страни. Щом са готови излейте соевия...

Пилешки трътки със соев сос

Пилешки трътки със соев сос

2

предварително загряната мазнина. След няколко минути се добавят накълцаните скилидки чесън, разбърква се добре и се долива соевия сос и...

Пилешки Крака със Соев Сос

Пилешки Крака със Соев Сос

Пилешките крака се почистват, измиват и отцеждат от водата в гевгир. Взема се спринцовка с дебела игла и се напълва с част от соевия сос. С...

Пилешки дробчета със соев сос

Пилешки дробчета със соев сос

малко вода, докато омекне и остане на мазнина. Сипваме лука върху пилешките дробчета. Поливаме с две-три чаени лъжички соев сос, или повече на...

Пилешки гърди със соев сос

Пилешки гърди със соев сос

4

запържи. След това сложете солта, соевия сос, доматеното пюре и водата. Оставете месото да се готви, докато водата се изпари. Отгоре може да поръсите с магданоз....

Пилешки Крака със Соев Сос

Пилешки Крака със Соев Сос

прибираме в хладилника за около 2-3 часа. Това време е достатъчно, за да се мариноват пилешките бутчета. Вадим от марината, поставяме в тава...

Пилешки бутчета на фурна

Пилешки бутчета на фурна

1

намазвате добре бутчетата от всички страни. Добре е да махнете кожата. Оставете ги да престоят така мариновани на хладно около 30 минути...

4.1
Общо 8 гласували
5 3
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: