Паниран Хек

Разгледай всички 27 авторски предложения относно паниран хек в Един.бг.
Панирани яйцаПанирани яйца10 от яйцата се сваряват и се обелват. Последното яйце се разбива добре. Твърдо сварените яйца се овалват първо в брашното, след това се потапят...
Панирана целинаПанирана целинаПоставете готовата панирана целина върху домакинска хартия, за да се отцеди мазнината и поднесете като бирено мезе....
Панирани бананиПанирани бананиОт яйцата, брашното, водата, солта, содата и захарта се приготвя паста за паниране....
Панирани пилешки пържолиПанирани пилешки пържолиВкусно панирано пиле - опитайте!...
Панирани агнешки котлетиПанирани агнешки котлетиВнимателно начукваме агнешките котлети и ги овкусяваме с малко сол. Разбиваме добре яйцата и към тях добавяме настъргания кашкавал. Овалваме...
Лесни панирани яйцаЛесни панирани яйцаСварените яйца обелваме внимателно и срязваме по дължина на половинки. Отстраняваме жълтъците и ги намачкваме с вилица. Към тях добавяме ситно...
Панирани червени доматиПанирани червени доматиКласическа и много лесна за приготвяне рецепта, с която всеки може да се справи. Доматите се нарязват на филийки с дебелина около 1 см, посоляват...
Панирани пилешки котлетиПанирани пилешки котлетиПодберете млади и не много едри пилета. Нарежете ги на по 4 парчета - двете бутчета и двете плешки. Овкусете със сол и черен пипер и ги оставете за...
Панирано телешко шкембеПанирано телешко шкембеЗа предпочитане е да вземем младо телешко шкембе, защото то е много крехко. Измитото шкембе се нарязва на едри парчета и се почиства много хубаво....
Панирани агнешки чревцаПанирани агнешки чревцаДобре е да разполагаме с готови измити и сплетени на плитка агнешки чревца. Но ако нямаме такива, взимаме около 1 кг от магазина, измиваме ги и ги...
Телешки мозък, паниран с галетаТелешки мозък, паниран с галетаВ тиган с масло изпържете панирания мозък. В плато подредете листа от маруля и върху тях сложете изпържения телешки мозък....
Паниран карнабит с кашкавален сосПаниран карнабит с кашкавален сосНакъсваме карнабита (карфиола) на розички и го пускаме в подсолена вода са полусвари. След това се изважда и отцежда. Всяко цветче се овалва последователно...

Рейтинг

3
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: