
Яйцата се разбиват с миксер. Прибавя се прясното мляко, брашното и солта. В правоъгълна тава се разтопява половин пакетче масло. Изсипва се...

разбърква. Оставя се да престои половин час и след това се добавят смокините, портокаловите кори и бадемите.
Сместа се разбърква. Пържат се палачинки в загрят тиган, който се маже със зехтин....

олио.
Готовите палачинки се пълнят със сиренето, намачкано с вилица, и се навиват на руло....

За Тестото: Маята и половината от топлата вода се разбъркват, докато маята се разтвори. Оставя се да втасва встрани около 15 мин, или докато...

Шунката се реже на няколко парчета и се овалва в нарязания риган, смесен с морската сол и черен пипер. На парчетата телешко месо се правят...

Прекарайте малините през сито, за да се получи пюре. Загрейте водата със захарта и кипнете за 2 минути. Оставете да се охлади.
Разтопете...

Пресяваме двата вида брашно два пъти. Семолата е смляна твърда пшеница с фин размер на зърната. Тя е допълващия избор в италианската кухня при...

Разделяме тестото на 3 части, от които оформяме питки с диаметър 20 см и дебелина 0.5 см.
Обелваме и нарязваме доматите на филийки, а...

Нарязваме на ситно лука и го задушаваме в зехтина.
Прибавяме ситно нарязаните домати, наситнените босилек и магданоз, цялата люта чушка...

.
Изчаква се да се редуцира почти до масло и се добавят чери доматчетата и кравето масло. Готово.
Когато сервирате треската по неаполитански, не забравяйте чаша сухо бяло вино, но може и кианти, ако го харесвате....

Нишестето се размива с малко сметана. Останалата сметана се загрява, без да кипва.
Добавя се захарта и размитото нишесте и сместа се загрява...