Пататник

Пататник

8

. Сместта се обърква добре и се изсипва в намазнена тава. Пататникът се пече в умерена фурна до лек загар отгоре, след което се разбърква с...

1

Най добрия пататник

Преглед на най-новите 24 идеи относно най добрия пататник в Edin.bg. Разгледай най-новото за най добрия пататник в портала.
Бърз пататник

Бърз пататник

1

Обелете и настържете картофите на едро ренде заедно със сиренето. Добавете към сместа разтопеното масло, яйцата, сол и киселеца, попарен...

Месен пататник

Месен пататник

Обелете картофите и ги настържете на едро ренде. Добавете ситно нарязаните шунка и сланина, овкусете със сол и черен пипер и добре разбъркайте...

Родопски пататник

Родопски пататник

върху умерено загрят котлон или може да изпечете пататника във фурна. Когато ястието се зачерви добре от долната страна, обърнете го върху...

Кърджалийски пататник

Кърджалийски пататник

домашно кисело мляко или айран. Бележка: Снимките, които качвам с рецептата, са на кърджалийски пататник, приготвен в голяма тава и изпечен в...

Постен пататник

Постен пататник

имайте предвид, че водеща подправка за пататника е джоджен! Капвам малко олио и разбърквам хубаво, за да се овкуси хубаво суровата смес. В...

Лесен пататник

Лесен пататник

3

останалите подправки. Разбъркваме всичко много добре. В загрята тиган слагаме малко олио и от сместа. Пататникът не трябва да бъде много дебел, за да...

Вит пататник

Вит пататник

Бърза алтернативна на класическия пататник – за заети домакини. Картофите се настъргват сурови в голяма купа. Отцеждат се, тъй като пускат...

Торта Пататник

Торта Пататник

Бутчетата се сваряват и се обезкостяват. Отделяме си само месото, кожата я махаме. Картофите се обелват, нарязват се на много малки парчета...

Лесен пататник без сирене

Лесен пататник без сирене

омесва. От него се оформя тънка питка и в нагорещеното олио се изпържва бързо от двете страни до златист цвят. По желание към сместа за пататник може да се добави и джоджен....

Класически пататник на тиган

Класически пататник на тиган

, като в тиган поставяме 1/2 от маслото. Когато се разтопи, с помощта на лъжица изсипваме сместа в него, леко я притискаме и оформяме пататник...

4
Общо 5 гласували
5 2
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: