Мързеливи Пилешки Бутчета

Разгледай всички 24 авторски предложения относно мързеливи пилешки бутчета в Един.бг.
Пилешки бутчета с кисело млякоПилешки бутчета с кисело млякоОтцедете готовите мариновани бутчета и ги печете на скара 20 мин., като от време на време ги обръщате....
Мързелива капамаМързелива капамаПопарете във вряла вода киселото зеле, изцедете го, залейте го със студена вода и изцедете отново. В дълбока тенджера или тиган запържете в маста...
Пилешки бутчета в сос на фурнаПилешки бутчета в сос на фурнаМного вкусни пилешки бутчета с ароматен сос на фурна!...
Пилешки бутчета по южняшки на барбекюПилешки бутчета по южняшки на барбекюПревъзходни пилешки бутчета по южняшки на барбекю....
Мързелива мъжка супаМързелива мъжка супаВ тенджера сложете ситно нарязаните картофи, лук и морков и разбитата в малко вода супа на прах. Залейте сместа с врящата вода, варете 25 мин....
Мързелива гарнитура с пържен празМързелива гарнитура с пържен празПразът се нарязва на ситно, посолява се и се пържи в растителното масло, докато омекне. Наръсва се с черен пипер и се поднася с пържени картофи...
Мързелив и пухкав тутманик без месенеМързелив и пухкав тутманик без месенеМоже да разчупите и поднесете този мързелив и пухкав тутманик без печене още докато е топъл. Добър апетит!...
Пилешки кексПилешки кексСваряваме пилето и го обезкостяваме внимателно. Смиламе месото или го нарязваме на съвсем ситно. Разбъркваме го с наситнения лук, добре измития...
Панирани пилешки пържолиПанирани пилешки пържолиОбезкостете бялото месо и оформете малки пилешки пържоли....
Панирани пилешки котлетиПанирани пилешки котлетиНарежете ги на по 4 парчета - двете бутчета и двете плешки. Овкусете със сол и черен пипер и ги оставете за 30 минути да поемат подправките....
Печени картофи с бутчета в йенска тенджераПечени картофи с бутчета в йенска тенджерабекона – на кубчета, измитите добре лимони – на 4 ладийки, скилидките чесън – на филийки и ги изсипете върху измитите със студена вода и подсушени бутчета...
Пилешки кюфтета със сметанаПилешки кюфтета със сметанаПочистете приготвените пилешки гърди от костите и кожата и ги накълцайте много ситно със сатър или ги смелете с месомелачка....

Рейтинг

4
Общо 9 гласували
5 3
4 4
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: