Мързеливи Пилешки Бутчета

Разгледай всички 24 авторски предложения относно мързеливи пилешки бутчета в Един.бг.
Пилешки бутчета с кисело млякоПилешки бутчета с кисело млякоОтцедете готовите мариновани бутчета и ги печете на скара 20 мин., като от време на време ги обръщате....
Мързелива капамаМързелива капамаПопарете във вряла вода киселото зеле, изцедете го, залейте го със студена вода и изцедете отново. В дълбока тенджера или тиган запържете в маста...
Пилешки бутчета по южняшки на барбекюПилешки бутчета по южняшки на барбекюПревъзходни пилешки бутчета по южняшки на барбекю....
Мързелива мъжка супаМързелива мъжка супаВ тенджера сложете ситно нарязаните картофи, лук и морков и разбитата в малко вода супа на прах. Залейте сместа с врящата вода, варете 25 мин....
Мързелива гарнитура с пържен празМързелива гарнитура с пържен празПразът се нарязва на ситно, посолява се и се пържи в растителното масло, докато омекне. Наръсва се с черен пипер и се поднася с пържени картофи...
Пилешки кексПилешки кексСваряваме пилето и го обезкостяваме внимателно. Смиламе месото или го нарязваме на съвсем ситно. Разбъркваме го с наситнения лук, добре измития...
Панирани пилешки пържолиПанирани пилешки пържолиОбезкостете бялото месо и оформете малки пилешки пържоли....
Панирани пилешки котлетиПанирани пилешки котлетиНарежете ги на по 4 парчета - двете бутчета и двете плешки. Овкусете със сол и черен пипер и ги оставете за 30 минути да поемат подправките....
Печени картофи с бутчета в йенска тенджераПечени картофи с бутчета в йенска тенджерабекона – на кубчета, измитите добре лимони – на 4 ладийки, скилидките чесън – на филийки и ги изсипете върху измитите със студена вода и подсушени бутчета...
Пилешки бургери на барбекюПилешки бургери на барбекюРазделяме готовата смес на шест равни части и оформяме пилешки кюфтета с дебелина 1, 5 см....
Макарони с пилешки филенцаМакарони с пилешки филенцаРазпределете макароните по чиниите, а върху тях сложете нарязаните топли пилешки филенца....
Пилешки кюфтета със сметанаПилешки кюфтета със сметанаПочистете приготвените пилешки гърди от костите и кожата и ги накълцайте много ситно със сатър или ги смелете с месомелачка....

Рейтинг

4
Общо 9 гласували
5 3
4 4
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: