Много Лесно Парфе

Открий всички 23 кулинарни идеи относно много лесно парфе в Един.бг.
Лесно парфеЛесно парфеЖелатинът се накисва в прясното мляко и се доразтваря на водна баня. Сметаната се разбива със захар на вкус. Желатинът се разбива със захар на...
Мока парфеМока парфеПарфето се налива във формички. След като стегне се гарнира със счуканите лешници. По желание може да се декорира и с шоколадови бонбони....
Лимоново парфеЛимоново парфеЯйцата, брашното и захарта се разбиват с миксер до получаването на хомогенна смес, която се изсипва в обла тавичка, намазана с олио. Пече се блат....
Бърза и лесна пандишпанова торта с много кремБърза и лесна пандишпанова торта с много кремБързата и лесна пандишпанова торта с много крем е готова. Рецептата за торта е изпълнена!...
Коктейл с много алкохолКоктейл с много алкохолВ смесителна чаша с няколко кубчета лед налейте рома и ликьорите. Разбъркайте леко и налейте в коктейлна чаша, украсена с кръгче банан и захаросана...
Много пукави въздушни палачинкиМного пукави въздушни палачинкиМного пукавите въздушни палачинки са готови....
Лесно телешко задушеноЛесно телешко задушеноШпиковаме телешкото месо с резенчета сланина, зърна черен пипер и скилидки чесън. Слагаме месото тенджера с олиото, прибавяме нарязаните на филийки...
Лесно телешко фрикасеЛесно телешко фрикасеНарязваме телешкото месо на парчета и го слагаме да се вари в подсолена вода до пълното му сваряване, заедно с едро нарязаните зеленчуци за супа....
Лесно телешко рагуЛесно телешко рагуПочистваме филето, нарязваме го на 2-3 парчета и го запържваме в загрятата мазнина до равномерно зачервяване. Добавяме нарязания на филийки лук, а...
Лесно агнешко фрикасеЛесно агнешко фрикасеЗагрейте половината масло и запържете в него ситно нарязания лук. Когато лукът омекне, добавете нарязаното на едри парчета месо и пържете от всички...
Лесно млечно желеЛесно млечно желеСложете млякото да кипне. Когато заври, добавете посладевотелно захарта и разтопения в студена вода и отцеден желатин. Разбъркайте добре и оставете...
Лесно класическо реванеЛесно класическо реванеПървата стъпка при приготвянето на това реване е да се отделят белтъците от жълтъците. Белтъците се разбиват на сняг, а жълтъците на пяна. Към...

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: